Midt i voldtægtsanklager: Ronaldo siger nej til landsholdet

Cristiano Ronaldo kommer ikke til at spille for Portugal resten af året, men han holder døren på klem, skriver medie

Advokat Larissa Drohobyczer, advokat for Kathryn Mayorga, som anklager Christiano Ronaldo for overgreb, gennemgår her punkterne i anklageskriftet (Video: SNTV)

Den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo har nok at se til for tiden. Han skiftede i sommer til Juventus fra Real Madrid i en opsigtsvækkende handel og har siden brugt kræfterne på at komme godt i gang i sine nye klub.

Endnu mere opsigtsvækkende er han i øjeblikket centrum for anklager om en voldtægt, der angiveligt blev begået i 2009 i Las Vegas.

Om det er den store mediefokus på ham, der er årsagen til, at han nu for en stund stopper på det portugisiske landshold, skal være usagt, men det er ikke desto mindre det, Ronaldo har gjort.

Vil gerne tilbage
Ifølge det portugisiske medie Maisfutebol er Ronaldo nemlig ikke med i landsholdstruppen, der skal spille mod Polen i Nations League i den kommende uge. Det samme kommer til at gøre sig gældende, når Portugal i november spiller mod Italien og Polen igen.

Ronaldo var heller ikke med i kampen mod Italien i september, fordi han ville falde på plads i Juventus først.

Ifølge mediet har stjernen haft møder med landstræner Fernando Santos og forbundets sportschef Fernando Gomes, inden han traf sin beslutning.

Under mødet slog han dog fast, at han håber på at vende tilbage på landsholdet i det nye år, men indtil videre er han ikke portugisisk landsholdsspiller, skriver mediet.

Læs meget mere om Ronaldos voldtægtssag herunder:

Advokater: Ronaldos 'sex-offer' var for syg til at indgå aftale

Ronaldo afviser alt: Voldtægt er afskyeligt

Ronaldo afviser alt: Voldtægt er afskyeligt Bryder sammen, når hun ser ham: Her er kvinden, der har anklaget Ronaldo