Montenegro cruiser til sejr og øger presset på Danmark

Det danske landshold er hårdt presset inden fredagens opgør mod Polen, efter at Montenegro vandt i Kasakhstan

Jovetic og Montenegro lægger pres på Danmark. Foto: All over
Jovetic og Montenegro lægger pres på Danmark. Foto: All over

Det danske landsholds VM-kvalifikationskamp mod Polen fredag aften er pludselig blevet endnu mere altafgørende.

Det står klart efter fredagens første kamp i den danske gruppe E.

Her vandt Montenegro sikkert med 3-0 på udebane over Kasakhstan, og det betyder, at montenegrinerne nu er nummer to i gruppen med 13 point.

Sejren blev sikret på en scoring i første halvleg efter en halv times spil og to mål tidligt i anden halvleg.

Montenegros 13 point er tre mere end danskerne, der dog har muligheden for at decimere forspringet, når de fredag aften møder Polen i Parken.

Polen er tophold med 16 point, og det er derfor yderst vigtigt for Danmark at få point i fredagens opgør, hvis drømmen om VM i 2018 skal holdes i live.

Alle puljevindere er direkte kvalificeret til slutrunden i Rusland næste sommer, mens de otte bedste toere skal ud i playoffopgør.

Danmark møder Polen fredag aften 20.45.

Hvis Bendtner kommer på banen, så betyder det formentlig at Danmark er bagud, så fint hvsi angriberen nøjes med at nyde kaffen....Foto: Lars Poulsen Allan Olsen - 1. sep. 2017 - kl. 19:08 Bendtner på banen? Åh, nej!

Kylian Mbappe var centrum for det mest interessante skifte på transfervinduets sidste dag (Foto: PSG.fr) Transfer - 1. sep. 2017 - kl. 01:09 DRAMA til det sidste: Her er transfervinduets største handler

Van der Vaart har haft alt andet end et succesfuldt ophold i FC Midtjylland. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Dommen over de 50 vigtigste Superliga-køb: Sådan gik 2016-transfervinduet

0 kommentarer
Vis kommentarer