Morten Olsen aflyser sin Prag-tur

Sygdom betyder, at landstræneren ikke som planlagt mødes med DBU's bestyrelse i dag

Morten Olsen skulle i dag have snakket talentudvikling med DBU-formand  Jesper Møller (tv) og den øvrige bestyrelse. Det møde er aflyst, da landstræneren er blevet syg (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsen skulle i dag have snakket talentudvikling med DBU-formand Jesper Møller (tv) og den øvrige bestyrelse. Det møde er aflyst, da landstræneren er blevet syg (Foto: Lars Poulsen)

PRAG (Ekstra Bladet): Morten Olsen kommer ikke til Prag.

Dansk Boldspil Union oplyser til Ekstra Bladet, at det planlagte møde mellem landstræneren og forbundets bestyrelse er aflyst.

- Oplægget fra Morten Olsen skal give input om de nyeste tendenser i talentudviklingen i international fodbold, skrev DBU tidligere på ugen på sin hjemmeside.

Og så sent som i aftes var mødet stadig på programmet, da Ekstra Bladet snakkede med DBU-formand Jesper Møller omkring kritikken fra tidligere SBU-formand Kurt Bagge-Hansen af at rykke hele bestyrelsen til Prag.

Men i løbet af det seneste halve døgn har Morten Olsen så følt sig nødsaget til at aflyse – Årsag: sygdom.

- Morten Olsen har lagt sig med sygdom, og han misser af den grund temamødet om talentudvikling med bestyrelsen i dag og U21-landskampen mod Tyskland i morgen, fortæller kommunikationschef Jakob Høyer.

Han ønsker ikke at gå i detaljer med hvilken sygdom, der holder Morten Olsen fra Prag, men lader forstå, at der ikke er tale om noget alvorligt.

- I stedet kommer U21-landstræner Jess Thorup sammen med elitechef Kim Hallberg og holder et oplæg om, hvordan de arbejder med talentudvikling, og det kunne ikke være mere aktuelt end nu, hvor U21-landsholdet spiller slutrunde, siger Jakob Høyer og tilføjer:

- Morten Olsen kommer så til at holde sit oplæg for bestyrelsen senere, siger han.

7 kommentarer
Vis kommentarer