Morten Olsen afviser belgisk landstrænerjob

Danmarks landstræner i fodbold, Morten Olsen, lover at blive i stillingen, til hans kontrakt udløber i 2016

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Rygterne om, at landstræner Morten Olsen skulle forlade sit job før kontraktudløb i 2016, har den seneste uges tid floreret, siden Olsen i en belgisk avis svarede kryptisk på, om han kunne være interesseret i at overtage stillingen som belgisk landstræner.

Landsholdsfodbold Kryptisk Olsen: Ikke et ord om belgisk topjob

Men nu afviser Morten Olsen, at han overvejer at afbryde sin kontrakt med Dansk Boldspil-Union, der udløber efter EM i Frankrig næste sommer.

- Det med Belgien er bare ren spekulation. Jeg har ikke tænkt over, om jeg skulle stoppe i utide. Slet ikke. Jeg har en kontrakt. Og den overholder jeg, siger Morten Olsen til Politiken.

- Mere er der ikke at sige, og nu vil jeg koncentrere mig om kampen mod Montenegro og EM-opgøret mod Serbien, tilføjer landstræneren.

I den belgiske avis Het Nieuwsblad er Olsen citeret for at have sagt følgende:

- Hvorvidt jeg stopper som landstræner i Danmark før EM? I fodbold kan alt ske.

En aftale er en aftale. Sådan har det altid været mellem Morten Olsen og Jim Stjerne Hansen (Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO Landsholdsfodbold Jim Stjerne: Morten ville elske at træne Belgien

Mandag aften møder Danmark Montenegro i en venskabskamp i Viborg, mens Serbien kommer på besøg i Telia Parken 13. juni til den vigtige EM-kvalifikationskamp.

Morten Olsen blev dansk landstræner i 2000. Han overtog jobbet efter svenske Bo Johansson.

10 kommentarer
Vis kommentarer