Morten Olsen afviste europæisk stormagt

Morten Olsen fik mange tilbud i løbet af sine 16 år som dansk landstræner. Han takkede blandt andet nej til posten som tysk landstræner

Michel Laudrup havde masser af lovord til Morten Olsen, da der blev holdt afskedsreception

Morten Olsen fik 16 år som dansk landstræner, inden han valgte at stoppe efter den mislykkede kvalifikation til EM. Morten Olsen nåede i en lang periode at kunne kalde sig for den længst siddende landstræner i verden, men at han blev så mange år i DBU, skyldtes ikke, at han ikke fik andre tilbud i årenes løb.

Tværtimod.

I et interview med Sport/Voetbalmagazine løfter han lidt af sløret for, hvilke muligheder der bød sig i løbet af de 16 år som dansk landstræner.

- Efter Ajax underskrev jeg en to-årig kontrakt med Det Danske Fodboldforbund, og jeg regnede med, at jeg skulle være landstræner i to eller måske fire år og så tilbage og træne en klub. Der har været muligheder fra blandt andet Bundesligaen.

- To gange har jeg haft muligheden for at tage tilbage til Ajax. Anderlecht har også været på banen et par gange. I 2004 kunne jeg være blevet landstræner i Tyskland. Men at være landstræner har også noget med hjertet at gøre, og jeg har altid gjort det med største glæde, siger Morten Olsen.

Morten Olsen har endnu ikke meldt entydigt ud, om han lader sig fodbold-pensionere, eller om han er villig til at skrive endnu et kapitel i en flot karriere som både spiller og træner.

36 kommentarer
Vis kommentarer