Nær fremtid på plads: Bendtner vender hjem til FCK

Den 28-årige arbejdsløse angriber skal i resten af maj træne med i FC København

Nicklas Bendtner skal i maj træne med i FCK. Her ses han træne i klubben tilbage i 2007 (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner skal i maj træne med i FCK. Her ses han træne i klubben tilbage i 2007 (Foto: Lars Poulsen)

Nicklas Bendtner har fundet et sted at træne.

Den 28-årige tidligere Wolfsburg-angriber skal i resten af maj træne med i FC København og faktisk var han allerede onsdag i gang på klubbens anlæg på Frederiksberg.

Nicklas Bendtner trænede alle sammen med FCK’s fysiske træner Anders Storskov. Resten af truppen trænede først onsdag eftermiddag forud for torsdagens pokalfinale mod AGF, men fremover er det altså planen, at Bendtner skal træne med hos Superligaens førerhold.

- Han har fået en plan, og den følger han, siger FC København-manager Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Hvad skal der ske med Lars Jacobsen? Guingamp vil gerne forlænge, men selv dvæler danskeren ved beslutningen. (Foto: Lars Poulsen) Dansk fodbold Bendtners nye hverdag: Sådan er livet som arbejdsløs fodboldspiller

Der følger dog visse regler med, som Bendtner skal overholde for at kunne træne med.

Har han ikke tænkt sig at møde op til træning, skal Solbakken have det at vide senest halvanden time før træningen. Og så må Nicklas Bendtner kun tale med FCK-folk, når han er på anlægget.

- Der bliver ikke noget med at tale med journalister. Vi skal ikke have noget stort cirkus, siger Ståle Solbakken.

Bendtner skal rejse sig efter sit brud med Wolfsburg. Men hvem kan bruge den skandaleramte dansker? Intl. fodbold Hvad nu Nicklas? Her er dine - få - muligheder

Det er Nicklas Bendtner og hans rådgiver Ivan Marko Benes, der tirsdag henvendte sig til FCK for at høre om muligheden for, at den arbejdsløse angriber kunne træne med.

Det kunne det, og allerede onsdag stillede FCK fysisk træner Anders Storskov til rådighed uden for normal træningstid.

Ståle Solbakken fortæller videre, at han er parat til at tilbyde Nicklas Bendnter ekstra træning, hvis angriberen skulle ønske det.

FC København træner både fredag og lørdag formiddag forud for søndagens Superliga-opgør mod OB, og Bendtner vil muligvis være med disse dage.

Thomas Delaney og FCK kan torsdag vinde pokalturneringen for andet år i træk, hvis AGF bliver slået i Parken. (Foto: Claus Bonnerup) DBU Pokalen FCK-anfører før finalen: I AGF har man store tanker om sig selv

For landstræner Åge Hareide er det godt nyt. Nordmanden håber at kunne råde over en Nicklas Bendtner i nogenlunde forfatning, når landsholdet i starten af juni drager til Japan for at deltage i Kirin Cup.

For Hareides landsmand Ståle Solbakken er det også godt nyt, for det giver ham en god mulighed for at se nærmere på Bendtner.

FCK planlægger at sælge Nicolai Jørgensen til sommer og er derfor på markedet efter en angriber.

Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, talte i april om Bendtners afsked med Wolfsburg. Se med her

105 kommentarer
Vis kommentarer