Annonce:
Annonce:

- Næste gang gider jeg sgu ikke se det

Plæneklipperen mener, Kasper Hjulmand en anden gang skal overveje, om det er fornuftigt at skifte ni mand i startopstillingen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Det gik jo forrygende, da Kasper Hjulmand i marts efter 2-0 sejren i Israel pausede ti mand, hvorefter reserverne tre dage senere i en blændende opvisning smadrede Moldova 8-0  i Herning.

Knap så prangende var løjerne, da Danmark efter en fabelagtig første halvleg i onsdags mod Skotland lørdag med ni nye fra start måtte slide hårdt på sekundviseren for at snuppe tre point i en folkefest, hvor færingerne var top-hue-tunede både på og uden for banen i Tórshavn.

Stig Tøfting så den sidste kamp fra den spanske solkyst og var bestemt ikke imponeret.

- Men Kasper Hjulmand reagerer hurtigt. Han skifter to mand i pausen og én efter 53 minutter, så det er jo ikke fordi, han ikke gør noget, siger han.

Han vil ikke decideret kritisere de mange udskiftninger – og så alligevel:

Annonce:

- Jeg må også sige, at jeg og andre, der inden kampen sad og tænkte: Det hold kan vi sgu godt slå Færøerne med – vi kan jo ikke efterfølgende kritisere ham for det. Men Hjulmand må have draget en lære af denne kamp og tænke: Okay, at skifte ni mand, det var måske lige voldsomt nok.

Plæneklipperen er helt sikker i sin sag:

- Hvis jeg næste gang får at vide, at vi skal møde et hold som Færøerne med ni nye, så gider jeg ikke se kampen! Jeg gider sgu ikke se Kasper Hjulmands eksperimenter, siger en grinende Stig Tøfting, der næppe lader sig formilde af, at Andreas Cornelius er indkaldt til tjeneste mod Israel.

- Det er helt fint, at nogle får chancen, men man må formode, at han nu har lært, det ikke bare er venstrehåndsarbejde at tage til Færøerne og vinde. Kasper Hjulmand vidste jo – og det sagde spillerne også  – at det ville blive en svær opgave at spille på udebane på kunstgræs i det, man udmærket vidste var den største og vildeste kamp for færingerne, siger Stig Tøfting.

Stig Tøfting giver den gas på solkysten, koste hvad det Costa vil... Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Stig Tøfting giver den gas på solkysten, koste hvad det Costa vil... Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
 

Annonce:

- Mod Moldova vidste man ret beset, at det nok var en opgave, reserverne kunne løse i Parken foran eget publikum.  Det kunne være, man lørdag skulle have tænkt, at vi starter sgu lige lidt stærkere, end vi ellers ville have gjort, for vi er nødt til at komme godt i gang – og så kan vi skifte ud efterhånden.

- Som sagt! Hvis jeg havde brokket mig, da jeg så startopstillingen, kunne jeg have kritiseret ham nu. Det gjorde jeg ikke. Så må jeg i stedet nøjes med at rose Kasper Hjulmand for, at han reagerede hurtigt. Til gengæld sad han på hænderne mod Skotland, hvor udskiftningerne kom alt for sent, og kun takket være en verdensklasse-redning af Kasper Schmeichel, blev der ikke tvivl om resultatet, siger Stig Tøfting.

’El Plæneklippo’ er helt på det rene med, at tabellen aldrig lyver.

- Fem kampe, 15 point, 17-0 i målscore! Der er vel ikke så meget at beklage sig over, men nogle af os er jo perfektionister, og djævelen ligger i detaljen. Kasper Hjulmand ønsker jo også at optimere på alle parametre hele tiden, og derfor tror jeg bare, han en anden gang lige skal overveje, om han skal skifte ni mand!

Annonce:

Trods det indledende bulder er Stig Tøfting sikker mand foran skærmen tirsdag aften, når Danmark møder Israel i Parken.

- Selvfølgelig er jeg klar! Jeg stiller i stærkeste opstilling – det satser jeg også på, at Kasper Hjulmand gør!

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: