Neymar forlader Copa America

Neymar får ikke mere spilletid ved dette års Copa America, efter en åndssvag udvisning, som har ført til fire dages karantæne

Neymar kommer ikke til at spille mere i Copa America efter balladen i kampen mod Colombia. (Foto: AP)
Neymar kommer ikke til at spille mere i Copa America efter balladen i kampen mod Colombia. (Foto: AP)

Neymar var udset en stor hovedrolle ved dette års Copa America, og ganske rigtigt om han ikke fik det. Bare i en lidt anden forstand, end det var ventet.

Den brasilianske superstjerne modtog nemlig et rødt kort mod Colombia, efter at have kommet i karambolage med Carlos Bacca og efterfølgende at have tilsvinet kampens dommer, Enrique Osses. Den uheldige episode førte efterfølgende til fire spilledages karantæne, og dermed ville Neymar, uanset hvad, gå glip af de resterende kampe ved slutrunden.

Nu har Neymar valgt at forlade Brasiliens træningslejr i Chile, hvor turneringen bliver afholdt, og det har offensivspilleren forklaret på sin Instagram.

- Jeg ventede med stor tro og håb om, at det ville være muligt at spille for Brasilien igen ved dette Copa America, men uheldigvis er det ikke muligt.

- Jeg ved, at min tilstedeværelse i denne gruppe er vigtig, men de andre spillere må være fokuseret på de kommende kampe mere end nogensinde nu.

Men til trods for denne viden, så har Neymar alligevel ikke valgt at blive, og det forsvarer Barcelona-spilleren, som dog stadig vil følge holdet.

- Jeg vil heppe på holdet, men at blive og træne med, ville dræbe mig indvendigt. Det ville ikke være sjovt. Det er meget hårdt at træne, uden at have noget at spille for, og jeg kunne nemt blive skadet.

Brasilien vandt i aftes 2-1 over Venezuela, hvilket sikrede dem avancement til kvartfinalen af turneringen, hvor Paraguay nu venter.

0 kommentarer
Vis kommentarer