Nicolai Jørgensen melder afbud til landsholdstur

Nicolai Jørgensen og Anders Christiansen melder afbud til Kirin Cup og erstattes med Lucas Andersen

FC København-spilleren Nicolai Jørgensen er ikke med i flyet, når det danske fodboldlandshold tirsdag rejser til Japan for at spille Kirin Cup.

Offensivspilleren har meldt afbud på grund af en skade, lyder forklaringen fra Dansk Boldspil-Union (DBU) på forbundets hjemmeside.

Det samme gælder Anders 'AC' Christiansen, der til daglig tørner ud for svenske Malmö FF.

- Begge pådrog sig småskader (i weekenden), og da DBU's behandlerstab undersøgte dem mandag formiddag på Park Inn Hotel, stod det klart, at ingen af dem bliver parate til holdets afrejse til Japan tirsdag middag, skriver DBU.

I stedet udtages Lucas Andersen, der er ejet af Ajax, men i denne sæson har været udlejet til Willem II i den hollandske liga.

Nicolai Jørgensen har været en del af startopstillingen i de første kampe under Åge Hareide, og han takkede for tilliden ved at score begge mål, da Danmark slog Island i nordmandens debutkamp i marts.

Ståle vil gå langt for at forlænge med Thomas Delaney. (Foto: Lars Poulsen) FC København Ståle har tæppebombet Delaney med tilbud

Jørgensen har bidraget markant til FCK's mesterskab i denne sæson, og det forventes, at han skifter til en udenlandsk klub denne sommer.

Anders 'AC' Christiansen er noteret for tre A-landskampe.

Lucas Andersen får mulighed for at øge antallet af kampe for landsholdet. Han er i forvejen noteret for to af slagsen.

3 kommentarer
Vis kommentarer