Annonce:
Annonce:

Ny baneløber-sag: Ville blot have autograf

Der var igen problemer med sikkerheden under Italien-Albanien

En albansk fan ville have en autograf på sit flag under kampen mod Italien i aftes (Foto: AP)
En albansk fan ville have en autograf på sit flag under kampen mod Italien i aftes (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Albanien og Italien har begge været indblandede i skandaleramte fodboldkampe på det seneste.

Albanien spillede ude mod Serbien i den berygtede EM-kvalifikationskamp mod, der blev afbrudt og stoppet efter en drone med et albansk flag kom ind over banen, og fik serbiske spillere, ledere og tilskuere til at gå amok.

Mord og millioner: Derfor gik Kroatiens fans amok

Og Italien lagde så sent som søndag aften stadion til en anden skandale, da de kroatiske tilskuere fyrede så mange raketter ind på banen, at kampen måtte afbrydes i et kvarter.

I aftes var der så igen problemer på italiensk grund, da Albanien var på besøg.

 

Ligesom i Serbien kom et albansk flag ind på banen, men denne gang var det en baneløber, der havde flaget med.

Annonce:

Og flaget satte ikke gang i frustrationer hos nogen. Baneløberen lagde sig bedende på knæ på græsset, og Albaniens nummer 5 Lorik Cana opfyldte baneløberens bøn og skrev en autograf på flaget, inden kontrollører kom stormende til.

 

Baneløberen fik dog selv lov til at løbe ud af stadion med armene i vejret og ville endda give highfive med kotrollørerne, inden han løb ud af stadion.

De medrejsende albanske tilskuere jublede over episoden, mens Italien nok en gang må konstatere, at deres sikkerhed på stadion ikke er helt i top. I søndags var det i Milano, mens det denne gang var Genoa, der ikke kunne styre sikkerheden.

 

Allerede tidligt i kampen i går havde en mere anonym albansk fan været på banen, men det kunne nu ikke ses på det albanske tilskuerafsnit, hvor hele 21.000 albanere var på plads, og dermed fyldte det meste af stadion, der havde plads til 36.000.

Så mange albanere har aldrig været til udekamp før, men det hjalp ikke det store, for Albanien tabte kampen 0-1, og landet er næppe heller blevet mere populært hos UEFA.

Annonce:

Fansene affyrede masser af romerlys, og på fotos ses medbragte bannere med tekster som 'UEFA MAFIA', hvilket nok hentyder til, at Albanien har fået nul point ud af kampen i Serbien, der blev afsluttet på grund af serbiske tilskuere, der angreb de albanske spillere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: