Nye toner? Alvoren er gået op for Bendtner

- Jeg har måske ikke altid været 100 procent fokuseret på træningsbanen – det er jeg nu, og det giver resultater, forklarer Nicklas Bendtner

SAINT-ETIENNE (Ekstra Bladet): Det er vist en offentlig hemmelighed, at Morten Olsen de seneste fire-fem år har været godt og grundig ophidset over den måde, Nicklas Bendtner til tider har spildt sit talent på.

Landstræneren har været frustreret over alle de negative historier, der har handlet om Bendtner. Specielt dem, der ikke har beskrevet præstationerne på grønsværen.

Men lige så umulig Nicklas Bendtner kan være, lige så uundværlig er han for Morten Olsen. For Danmark og for landsholdet.

Olsen blander kortene (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Olsen skifter flere ud: Det ligger til Schmeichel

For der eksisterer reelt ingen konkurrent til Nicklas Bendtner. Danmark har ingen angriber med internationalt potentiale til at fortrænge Wolfsburg-spilleren fra pladsen.

Men alvoren er også gået op for Nicklas Bendtner, der i efteråret havde svært ved at komme i form. Han blev kritiseret for ikke at omstille sig til den krævende tyske mentalitet.

Siden vinterpausen har han erkendt alvoren. Der er i hvert fald kommet andre boller på suppen.

- Vi bruger halvanden time på træningsbanen, og det skal vi bruge på bedst mulig måde. Jeg har måske ikke været så fokuseret altid. Men det har jeg været i en længere periode. Og det forløb, jeg er inde i, hvor jeg har trænet godt og ikke haft skader, har betydning for min form, fordi jeg er i stand til at yde mere på træningsbanen, forklarer Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtner spillede godt nok fra start i den seneste kamp for Wolfsburg, men kan ikke regnes for stamspiller endnu.

Olsen mødtes med sin tidligere landsholdskollega John Sivebæk (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Olsens skældud hjalp: Landsholdet fik ny bane

Til gengæld er han første mand på holdkortet hos Morten Olsen.

- På landsholdet spiller vi på en måde, der passer rigtig godt til mig. Samtidig har jeg altid fået stor tillid qua den måde, jeg spiller på, forklarer han og slår fast:

- Det er svært at score på klubholdet, når du ikke spiller. Det er aldrig nemt at komme ind i 10 minutter. Men kommer jeg ind i en kamprytme, så kommer målene også, fastslår han.

87 kommentarer
Vis kommentarer