Ødegaard stikker til Sverige: Fedt at møde lillebror

Nordmanden Martin Ødegaard stikker lidt til Sverige inden søndagens nabokrig på fodboldbanen

Martin Ødegaard er ikke bleg for at drille Sverige. Foto: Lise Aserud / Ritzau Scanpix.
Martin Ødegaard er ikke bleg for at drille Sverige. Foto: Lise Aserud / Ritzau Scanpix.

Norge vandt torsdag en pligtsejr på 2-0 over Malta, og dermed kan nordmændene rette fokus mod den næste opgave, som bliver en helt anden slags.

Her venter nemlig et skandinavisk arvefjendeopgør mod Sverige.

Svenskerne er før kampen to point foran Norge i tabellen og hele 32 placeringer bedre på FIFA's verdensrangliste, men hvis man spørger den norske stjernespiller Martin Ødegaard, er Sverige ikke favoritter.

- Vi skal knuse svenskerne og vise, at de er lillebror. Det er et naboopgør, og det bliver fedt at spille mod lillebror, siger Martin Ødegaard til norsk TV2.

Holdkammeraten Joshua King glæder sig også til opgøret mod Sverige. Torsdag scorede han på straffespark mod Malta, men hyggede sig som sådan ikke i løbet af de 90 minutter.

- I dag (i går, red.) var kedeligt, jeg vil ikke lyve. Der var ikke mange bolde at få. De stod bare lavt, lavt, lavt og skabte ikke mange rum til os. Sverige-kampen bliver meget federe foran 40.000 tilskuere og mod et hold, der også forsøger at score, siger Joshua King til Aftenposten.

Der er kickoff mellem Sverige og Norge søndag klokken 20.45. De to naboer mødte hinanden i Oslo tidligere i EM-kvalifikationen - det opgør endte 3-3.

Martin Olsson her i kamp mod Manchester United er blandt de spillere, der stadig kan hentes gratis. Foto: Andrew Yates/Ritzau Scanpix Superligaen Værsgo - her er 43 gratis spillere til din klub

Det ville være noget af en bet for Suarez og FC Barcelona, hvis Messi forlod klubben. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Detalje afslører: Messi kan forlade Barca

Robert Skov har scoret sit første landskampsmål. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen Landsholdet blev flækket af Bendtner

FC Midtjylland meddelte tidligere i august, at Kenneth Andersen trådte tilbage som cheftræner, mens Brian Priske var ny mand i spidsen for ulvene. Foto: Tony Brøchner Sport og Spil Sprækker i idyllen: Fire hovedbrud i FC Midtjylland

1 kommentar
Vis kommentarer