Olsen forundret: Ingen afgørelse i drone-skandale

Morten Olsen kan ikke forstå, at CAS endnu ikke har afgjort, hvad der skal ske med kampen mellem Serbien og Albanien

Morten Olsen er dybt forundret over, at CAS endnu ikke har afgjort, hvad der skal ske med kampen Serbien og Albanien. Han kalder det bureaukrati. (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsen er dybt forundret over, at CAS endnu ikke har afgjort, hvad der skal ske med kampen Serbien og Albanien. Han kalder det bureaukrati. (Foto: Lars Poulsen)

Der kommer til at gå op mod én måned før CAS, den internationale sportsdomstol, afgør, hvad der skal ske med kampen mellem Serbien og Albanien.

Det var ventet, at der ville falde en afgørelse senest i dag, men domstolen har brug for længere betænkningstid. Og det er landstræner dybt forundret over.

Morten Olsen er nu igen blevet bragt på bane i forbindelse med et landstrænerjob. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Olsen bringes i spil til nyt landstrænerjob

- Jeg kan slet ikke forstå, at den sag endnu ikke er afgjort. Det er bureaukratisk, og den burde være afgjort for længe siden, siger en hovedrystende Morten Olsen.

CAS har meddelt, at proceduren skrider planmæssigt frem, og en afgørelse ventes senest 10. juli.

Kampen mellem Serbien og Albanien blev spillet 14. oktober 2014 og blev afbrudt efter 20 minutters spil på grund af uroligheder på og udenfor banen, da en drone fløj ind over banen med et albansk flag.

Se det bizarre optrin her:

UEFA erklærede siden hen Serbien som vinder med 3-0, men serberne fik samtidig fratrukket tre point som en konsekvens af tilskuerurolighederne.

Det er de to landes fodboldforbund, der har bragt sagen videre til CAS.

Jonas Lössl (t.v.) kan lune sig over, at statistikken gør ham til en af Europas topkeepere - selvom han på landsholdet står i skyggen af Kasper Schmeichel og Stephan Andersen. (Polfoto) Fransk fodbold Statistikken viser: Dansk keeper blandt Europas bedste

15 kommentarer
Vis kommentarer