Olsen krævede Bendtner hurtigt hjem

Angriberen ville gerne have haft en fridag, men landstræneren beordrede ham til at stille til træning i Helsingør kl. 11.00

Det var en spydig og knap så meddelsom Bendtner, der mødte pressen i Helsingør.

HELSINGØR (Ekstra Bladet): Nicklas Bendtner havde morgenhår og så lidt klatøjet ud.

Klokken havde passeret 11, men det var forståeligt, hvorfor Wolfsburg-angriberen ikke var så frisk som sine landsholdskammerater.

Han havde fejret pokaltriumfen lørdag, hvor han sammen med sine holdkammerater havde festet det meste af natten. Og søndag var han på rundtur i Wolfsburg, inden turen gik i bil hjem mod Danmark og forberedelserne til de to landskampe mod Makedonien og Serbien i næste uge.

- Jeg ankom først kl. 02.00 i nat, så jeg er ikke helt frisk, forklarer Nicklas Bendtner i forårssolen på Helsingør Stadion.

Han ville gerne have ventet en dag eller to med at møde frem, men det er bare at rette ind til højre, når landstræner Morten Olsen stiller krav.  

- Jeg spurgte om det var muligt, om jeg kunne komme og begynde træningen tirsdag og så træne onsdag, hvor de andre har fridag. Sådan blev det ikke, og selv om jeg er lidt træt har jeg ingen problemer med at træne i dag, smiler Nicklas Bendtner.

Wolfsburg-reserven kan se tilbage på de seneste tre sæsoner, hvor han har været i klubber, der har vundet titler.

I 2013 var det mesterskabet i Juventus, i 2014 FA Cupen med Arsenal og i denne sæson pokaltitlen med Wolfsburg.

Men Nicklas Bendtner har i ingen af klubberne spillet en stor rolle i forhold til titlerne.

- Jeg ville da gerne have spillet en større rolle i forhold til de tre titler, jeg har været med til at vinde, forklarer Nicklas Bendtner, der afviser at tale om sin klubsituation i Wolfsburg.

Nicklas Bendtner er fast besluttet på at fortsætte i Wolfsburg. (Foto: AP) Tysk fodbold Stædig Bendtner til fans: Vi ses efter sommerferien!

Han vil kun tale landshold og om pokaltriumfen.

- Jeg glæder mig til de to landskampe. Vi kan forhåbentligt få tanket selvtillid mod Montenegro mandag, før vi skal spille en stor kamp mod Serbien. Det er en vigtig kamp i forhold til at komme til EM næste sommer, mener Nicklas Bendtner, der kan være med til at sætte Serbien helt ud i kulden, hvis Danmark kan vinde kampen i Parken.

Her er Nickals Bendtner i kamp mod Mönchengladbach, men lørdag aften sad han på bænken i hele kampen, da Wolfsburg blev tyske pokalmestre. Festen gik danskeren ikke glip af. Alt tyder på, at Bendtner skippes af, når transfervinduet åbner. Foto: AP Sport Exit Bendtner? De står også foran klubskifte

 

31 kommentarer
Vis kommentarer