Olsen: Krohn-Dehli skylder et par gode kampe

- Han ramte ikke niveauet i de to seneste landskampe, siger Morten Olsen

- Vi kan godt tillade os at forvente mere af Krohn-Dehli, siger landstræneren efter et par mindre gode kampe af Sevilla-spilleren. (Foto: Lars Poulsen)
- Vi kan godt tillade os at forvente mere af Krohn-Dehli, siger landstræneren efter et par mindre gode kampe af Sevilla-spilleren. (Foto: Lars Poulsen)

Morten Olsen forventer sig meget mere af Michael Krohn-Dehli.

Det slog landstræneren fast, da han udtog sin trup til de to kampe mod Portugal og Frankrig.

- Krohn-Dehli skylder et par gode kampe, siger Morten Olsen med henvisning til det han så i de seneste opgør mod Albanien og Armenien.

I opgøret mod Armenien var landstræneren langt fra tilfreds. Han pillede den 32-årige kreatør ud kort ind i anden halvleg.

- Vi kan godt tillade os at forvente mere af Krohn-Dehli. Han har redskaberne og teknikken, men han fandt ikke formen i de to kampe, fastslår Morten Olsen.

Det var vigtigt, at Krohn-Dehli leverede i de kampe, fordi Danmark var uden en skadet Christian Eriksen i opgørene mod Albanien og Armenien.

- Krohn-Dehli har også skulle vænne sig til nye omgivelser i Sevilla. Han er kommet til en klub, der spiller på en helt anden måde. Det er glædeligt at se, han nu er på holdet og har spillet et par gode kampe, siger Morten Olsen.

Se også: Én måned før Portugal: Her er Olsens fem største bekymringer

Der var tre ændringer i truppen. Ud er gledet Pione Sisto, Andreas Christensen samt Kian Hansen. Nye er Simon Poulsen, Jannik Vestergaard og Christian Eriksen.

Han har udtaget 23 spillere til de to kampe mod Portugal og Frankrig. Han samler sin trup på mandag og rejser næste onsdag til Portugal, hvor Danmark spiller om torsdagen. Opgøret mod Frankrig spilles næste søndag.

Se også: Ærlig Olsen: Det værste i min tid

5 kommentarer
Vis kommentarer