Olsen på pinebænken: Bliver Eriksen klar?

Christian Eriksen har forstrakt et ledbånd og det er endnu usikkert, om han bliver klar

Der er tvivl om Christian Eriksen når at blive klar til landskampene mod Albanien og Armenien. Tottenham-spilleren har forstrakt et ledbånd i knæet. (Foto: AP)
Der er tvivl om Christian Eriksen når at blive klar til landskampene mod Albanien og Armenien. Tottenham-spilleren har forstrakt et ledbånd i knæet. (Foto: AP)

For 10 måneder siden kritiserede landstræner Morten Olsen i skarpe vendinger efter nederlaget til Portugal i Parken.

En uhørt kritik af den 23-årige Tottenham-spiller, som er en af de mest værdifulde spillere på landsholdet. Han er en af dem Morten Olsen nødigt vil undvære, fordi han er hjernen – holdets kreative omdrejningspunkt.

Men Morten Olsen er endnu ikke overbevist om, Christian Eriksen bliver spilleklar til næste fredag, hvor Danmark møder Albanien i den vitale EM-kvalifikationskamp i Parken.

- Christian har fået et vrid i knæet. Han har forstrakt et ledbånd. Da jeg talte med ham var han rimelig optimistisk, siger Morten Olsen.

Daniel Agger og Nicklas Bendtner er begge udtaget til A-landsholdet mod Albanien og Armenien (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 25. aug. 2015 - kl. 13:18 22 navne klar: Her er landsholdet til de vigtige EM-kampe

Hverken landstræneren eller DBUs læge, Søren Kaalund, har endnu fået svar på scanningen fra uheldet, der skete sidste tirsdag på Tottenhams træningsbane.

- Jeg forventer, at Søren Kaalund snarest kommer i kontakt med Tottenhams læge, så vi kan få en status af situationen, fastslår Morten Olsen.

Det vil være en enorm udfordring for landstræneren, hvis Eriksen ikke er til rådighed næste fredag i Parken.

Morten Olsen vælger i første omgang at være optimistisk på baggrund af den samtale, han har haft med Christian Eriksen.

Christian Eriksen stod i øvrigt over i weekenden, da Tottenham spillede 1-1 mod Leicester.

Premier League - 21. aug. 2015 - kl. 15:56 Christian Eriksen falder helt på røven

8 kommentarer
Vis kommentarer