Olsen skifter flere ud: Det ligger til Schmeichel

Morten Olsen ser ud til at skifte på fire positioner til søndagens kamp mod Frankrig

Olsen blander kortene (Foto: Lars Poulsen)
Olsen blander kortene (Foto: Lars Poulsen)

SAINT-ÉTIENNE (Ekstra Bladet): Morten Olsen er klar til at skifte ud på flere pladser forud for søndagens landskamp mod Frankrig i Saint-Étienne.

Ved den afsluttende træning fredag, hvor der blev spillet til to mål, så det ud til, at Kasper Schmeichel vender tilbage i målet.

Kasper Schmeichel har været ude i tre måneder, men fik comeback for nylig, da Leicester tabte 3-4 til Tottenham.

Han har ikke stået de to seneste landskampe, hvor Stephan Andersen har stået på plads.

Der er også lagt op til to udskiftninger i forsvaret.

Lars Jacobsen ser ud til at komme ind på pladsen som højre back, mens Kian Hansen ligner en starter for første gang i karrieren. Han ser ud til at blive makker med Simon Kjær i det centrale forsvar.

Morten Olsen lægger også op til udskiftning på midtbanen, hvor det kan tyde på, at Jakob Poulsen skal ud på bænken. Daniel Wass, der spillede back mod USA; ser ud til at få en chance centralt ved siden af Michael Krohn-Dehli på midtbanen.

Derimod ser det ud til, at de tre forreste bliver de samme som spillede mod USA: Lasse Vibe, Nicklas Bendtner og Christian Eriksen.

A-holdet så sådan ud ved træningen på Saint-Étiennes træningsanlæg, da der blev spillet til to mål:

Kasper Schmeichel – Lars Jacobsen, Simon Kjær, Kian Hansen, Nicolai Boilesen – William Kvist, Daniel Wass, Michael Krohn-Dehli – Lasse Vibe, Nicklas Bendtner, Christian Eriksen.

30 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere