Olsen står fast: Ingen spillere får lov at rejse til lægetjek

Landstræneren kræver, at klubber må komme til Danmark for at gennemføre eventuelle lægetjek med nye spillere

Når Morten Olsen på søndag aften samler sin landsholdstrup, er transfervinduet stadig åbent i mere end ét døgn.

Og der er flere spillere i hans trup som kan stå foran et klubskifte i sidste øjeblik. Det gælder eksempelvis Nicolai Boilesen, der er ude i Ajax-kulden. Men det kan også være Pierre-Emile Højbjerg, der kan stå foran en lejeaftale, der falder på plads kvart i lukketid.

Man skal heller ikke udelukke, at Pione Sisto får en indbringende kontrakt op mod vinduet smækker i. Det sker natten til tirsdag.

Men Morten Olsen har allerede gjort det klart for spillerne, at ingen får lov at rejse Europa rundt for at gennemføre et lægetjek, fordi Danmark allerede skal spille fredagskamp mod Albanien i Parken.

Morten Olsen er stadig utilfreds med drone-afgørelsen (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Landsholdsfodbold - 25. aug. 2015 - kl. 13:55 Olsen raser: Det er unfair

- Det er selvfølgelig vigtigt, at de finder en ny klub, så de kan få noget spilletid. Men skal der foregå lægetjek, bliver det i København, så spillerne ikke skal rejse efter vi er samlet, fastslår Morten Olsen.

Han har et håb om, at Nicolai Boilesen finder en ny klub, lige som han også håber, at Pierre-Emile Højbjerg får en afklaring, hvor han har mulighed for at få mere spilletid.

- Det bekymrer mig ikke så meget så tidligt på sæsonen, at flere ikke spiller fast. Det bliver et større problem, når vi kommer til oktober og længere frem i sæsonen, fastslår landstræneren.

Se også: Her er emnerne som Olsens afløser

2 kommentarer
Vis kommentarer