Olsen udtager fire U21-stjerner til Serbien-kamp

Den danske landstræner har efterudtaget fire spillere, som er i truppen til lørdagens opgør mod Serbien.

Viktor Fischer er blandt de fire udvalgte til Serbien-kampen. (Foto: Lars Poulsen)
Viktor Fischer er blandt de fire udvalgte til Serbien-kampen. (Foto: Lars Poulsen)

Når Danmark på lørdag møder Serbien i det vigtige EM-kvalifikationsopgør, bliver det med fire U21-spillere, som Morten Olsen har efterudtaget til truppen. Den danske landstræner var øjensynligt så tilfreds med det, han så fra de fire, der alle spillede mod Montenegro mandag, at han har valgt at indlemme dem mod Serbien.

Yussuf Poulsen lykønsker Christian Eriksen med scoringen til 1-1. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Danmark reddede æren med spinkel sejr

De fire er Yussuf Poulsen, der startede inde og spillede en fin kamp mod Montenegro. Viktor Fischer, der kom ind fra bænken og scorede til 2-1 på et straffespark. Jannik Vestergaard, der er U21-holdets anfører og ligeledes kom ind efter pausen. Samt Chelseas spændende 19-årige dansker, Andreas Christensen, der fik landsholdsdebut mod Montenegro og leverede en lovende indsats.

Dermed bliver de fire i A-landsholdstruppen, som har fået tilføjelse af Superliga-spillere i form af Pione Sisto, Jakob Poulsen, Daniel Agger og Thomas Delaney. Det betyder også, at Jess Thorup må vente endnu længere på at samle sit U21-landshold forud for U21-EM, idet han har flere spillere i A-landsholdstruppen.

Det var op og ned med de danske præstationer mod Montenegro. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold En spiller over dem alle - Bendtner får dumpekarakter

Pione Sisto, Jannik Vestergaard, Viktor Fischer, Andreas Christensen, Yussuf Poulsen og Pierre Emile Højbjerg støder først til U21-truppen efter landskampen på lørdag. Altså blot fire dage før Danmarks åbningsopgør mod Tjekkiet ved U/21-EM.

Vinder Danmark lørdag mod Serbien, er EM i Frankrig 2016 meget, meget tæt på.

13 kommentarer
Vis kommentarer