Olsens appel: Vi har brug for jeres støtte

Vi har også brug for støtten i de svære periode af kampen, siger Morten Olsen

Daniel Agger er imponeret over de unge talenter, der har grebet chancen på træningsbanen op til landskampen mod Serbien. (Foto: Polfoto.)
Daniel Agger er imponeret over de unge talenter, der har grebet chancen på træningsbanen op til landskampen mod Serbien. (Foto: Polfoto.)

30.214 har købt billet til EM-kvalifikationskampen mod Serbien lørdag aften i Parken.

DBU håber på 35.000 tilskuere til opgøret, hvilket næsten betyder udsolgt i Parken, hvor der vil være plads til 37.000 tilskuere lørdag aften.

- Det er vigtigt, at det fungerer fra starten med publikum og spillerne. Vi havde en fantastisk god oplevelse i mandags i Viborg, hvor vi mærkede støtten.

- Men det er vigtigt, at vi også får den støtte i de svære perioder af kampen, påpeger Morten Olsen og appellerer til, at de danske roligans vil støtte landsholdet massivt i jagten på billetterne til EM-slutrunden næste sommer i Frankrig.

En dansk sejr vil være et vigtigt skridt på vejen mod Frankrig næste sommer.   

Phil Neal savner Daniel Agger i Liverpools forsvar. (Foto: Corbis) Premier League Liverpool-legende: Agger er stadig savnet

- Vi har et rigtig godt landshold. Et stærkt kollektiv, hvor spillerne har en fantastisk indstilling. De har også en god mentalitet og de sætter holdet overalt. Jeg misunder den nye landstræner, han skal arbejde med de spillere, siger Morten Olsen.

Landstræneren har med sin nuværende trup en stærk blanding af rutine og talent. Det har haft stor betydning at få seks unge talentfulde U21 spillere ind i truppen.

Det er i hvert fald noget, som anfører Daniel Agger har bemærket.

- Træningen har fået et niveau eller to op. Der er meget kvalitet i træningen efter de unge 'drenge' er kommet op. De skyder brystet frem og viser virkelig noget på banen, når vi har spillet 11 mod 11 på træningsbanen, fastslår Daniel Agger, der er tilbage på holdet lørdag aften oven på en sæson, hvor han blot har spillet to af ni landskampe.

- Da jeg besluttede at vende hjem til Brøndby håbede jeg at spille flere landskampe. Jeg ville gerne bruge mere tid på det her hold. Men jeg har ikke været 100 procent klar og så nytter det ikke at være med, forklarer han.

- Det er ikke sandt, at Daniel er skrøbelig, siger Aggers behandler Thomas Jørgensen (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Brøndby Aggers behandler: Det er ikke sandt, at Daniel er skrøbelig

Morten Olsen har frit valg på alle hylder til at vælge sin trup til lørdagens kamp. Ekstra Bladet forventer, at Danmark stiller i følgende formation:

Kasper Schmeichel - Lars Jacobsen, Simon Kjær, Daniel Agger, Simon Poulsen - William Kvist, Pierre-Emile Højbjerg, Michael Krohn-Dehli - Lasse Vibe, Nicklas Bendtner, Christian Eriksen.

54 kommentarer
Vis kommentarer