Olsens skældud hjalp: Landsholdet fik ny bane

Alle spillere med på træningsbanen, da landsholdet endelig fik en fin græsbane

Olsen mødtes med sin tidligere landsholdskollega John Sivebæk (Foto: Lars Poulsen)
Olsen mødtes med sin tidligere landsholdskollega John Sivebæk (Foto: Lars Poulsen)

SAINT-ETIENNE (Ekstra Bladet): Hvis man kan sige, lunten var kort, og Morten Olsen var ophidset torsdag, da han så den træningsbane, hvor landsholdet trænede, så var humøret et helt andet, da landstræneren skridtede den nye bane af.

Det danske landshold har fået lov at træne på en af Saint-Étiennes baner på klubbens træningsanlæg. En smuk grøn plæne, som også fik smilene frem hos spillerne.

- Jeg er meget tilfreds. Det er en fin bane. Der er sket meget i løbet af natten, siger Morten Olsen med henvisning til, at landstræneren torsdag var rasende og kaldte det respektløs, den behandling de franske værter havde givet danskerne.

Se også: Olsen sikker: Bendtner kan slå rekorden

Morten Olsen fik lejlighed til at hilse på John Sivebæk, der tidligere har været en stor profil i Saint Etienne. Han kunne godt på forhånd have fortalt landstræneren, at den bane, de trænede på torsdag, var under al kritik.

Morten Olsen kunne også glæde sig over at have alle mand med på træningsbanen. Den maveinfektion, der har præget landsholdslejren, er nu væk. Både Jakob Poulsen og Lars Jacobsen er friske og klar til at spille.

- Jeg tror, vi har fået bugt med virussen, fordi vi isolerede spillerne i tide, siger landsholdets læge Søren Kaalund.

Jacobsen med igen
Landstræneren har endnu ikke taget stilling til, hvem der skal stå på mål for Danmark på søndag.

- Det må vi tage stilling til efter lørdagens træning. Men Kasper Schmeichel har næsten ikke spillet i tre måneder, men vi er glade for, han stadig kan tage med hænder. Og derfor havde vi også tillid til ham, siger Morten Olsen.

Til gengæld har landstræneren lagt sig fast på, at Lars Jacobsen træder ind på pladsen som højre back.

Den 35-årige veteran sad over i onsdags på grund af et maveonde.

- Jeg går ud fra Lars vender tilbage til holdet. Men der er ikke tid til at prøve alt det, jeg gerne vil, forklarer Morten Olsen.

Han sad torsdag aften foran skærmen og fik set, at Frankrig har et stærkt mandskab, selv om de tabte 1-3 til Frankrig.

- Jeg forventer ikke, vi kommer til at møde samme mandskab, som tabte 1-3 til Brasilien. Jeg tror, Frankrig skeler til, at de har fem-seks spillere, som stadig spiller Champions League. De spillere tror jeg ikke, vi får at se fra start, siger Morten Olsen, der advarer mod, at franskmændene scorer mange mål på dødbolde.

7 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere