PL-stjerne skaber problemer igen: Vi aner ikke hvor han er!

Det ivorianske fodboldforbund fastslår, at de ingen idé har om, hvor Yaya Toure befinder sig, efter han ikke er mødt op til landsholdssamlingen

Yaya Toure har ikek fået meget tid på banen for City i denne sæson. Foto: Jon Super/AP
Yaya Toure har ikek fået meget tid på banen for City i denne sæson. Foto: Jon Super/AP

Selvom han er udtaget til Elfenbenskystens landsholdstrup, så er Yaya Toure endnu ikke mødt op til landsholds-samlingen, oplyser det ivorianske fodboldforbund.

Manchester City-spilleren er efter tre års fravær udtaget til af Elfenbenskystens midlertidige træner, Ibrahima Kamara, til de kommende venskabskampe mod Togo 24. marts og tre dage senere venter Moldova i Frankrig.

Den 34-årige midtbanespiller, der trak sig tilbage fra international fodbold i september 2016, var anfører på det hold, der vandt African Nations Cup i 2015.

I december sidste år stillede han sig igen til rådighed for de orangeklædte, men nu ser det ud som om, han har fortrudt.

Yaya Toure, der er noteret for 102 landskampe, var ikke blandt de tilstedeværende spillere, da truppen mødte op til tirsdagens træning.

I en pressemeddelelse fra det ivorianske fodboldforbund oplyser de, at det ikke ved, hvor han befinder sig

- Elfenbenskystens tekniske stab har ingen nyheder om anføreren fra det hold, der vandt African Nations Cup i 2015.

Yaya Toure er del af et særdeles velsmurte Manchester City-hold, som buldrer derudaf i Premier League. Det har dog ikke været den mest mindeværdige sæson for ivorianeren, der blot har spillet 13 kampe.

Det er ikke første gang, at Yaya Toure skaber negative overskrifter.

Midtbanespilleren er tidligere blandt andet blev dømt for spirituskørsel, og han har også været i en større ord-krig med sin nuværende manager i Manchester City, Pep Guardiola.

Premier League City-stjerne dømt for spritkørsel: Jeg drak ikke med vilje

Premier League Guardiola i krig med City-stjerne: 'Sig undskyld eller skrid!'

Yaya Toure (nr. 42) kan snart være tabt for Manchester City. (Foto: AP) Premier League Premier League-stjerne vil fri af kontrakt med storklub

2 kommentarer
Vis kommentarer