Pokkers! Dansk profil skadet før skæbnekamp

Nicolai Boilesen forlod søndag landsholdets træning med en skade

(Arkivfoto: Lars Poulsen)
(Arkivfoto: Lars Poulsen)

HELSINGØR (Ekstra Bladet): - Nej, nej!

Ærgrelsen og fortvivlelsen var til at få øje på i Morten Olsens øjne, da hans favorit på venstre back, Nicolai Boilesen, røg i græsset ved søndagens træning i Helsingør.

Her åndede træningen ellers lutter fred og idyl i spillet til to mål, da Ajax-spilleren pludselig faldt til jorden uden at have været i nærkontakt med en modspiller.

Boilesen modtog straks behandling og blev afløst af Simon Poulsen, men skaden vækker bekymring med blot en uge tilbage inden den meget vigtige EM-kvalkamp mod Serbien i Parken.

Landstræneren har brug for mindst én angriber til sin trup. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Morten Olsen mangler tre spillere i sin trup

Det lignede nemlig en lårskade, og dermed kan man frygte for en ny pause til den uheldige back, som tilbragte en god del af sæsonen med at pleje den ledbåndsskade, han pådrog sig mod Paris Saint-Germain i Champions League.

Kort forinden havde landsholdslægen Søren Kaalund ellers glædet sig over, at han ikke havde meget at bestille.

Pierre-Emile Højbjerg har ikke trænet fuldt med i landsholdslejren, men forventer at være klar til kampene mod Montenegro og Serbien. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Højbjerg melder sig klar trods ømme ben

- Det er en stille dag, men det kan jo hurtigt vende, så det er bare at sige 7-9-13, kaste salt over skulderen og banke under bordet, grinede lægen, der ikke kunne vide, at hans spøg blev gjort til alvor kort efter.

Torsdag eftermiddag præsenteres Schmeichels nye samarbejde med DBU. (Video: AP) Landsholdsfodbold TV: Her er Schmeichels nye rolle

26 kommentarer
Vis kommentarer