Portugal driller Italien

Portugal overlevede et massivt italienske pres, og med 0-0 er holdet klar til semifinalerne i Nations League.

Italiens Lorenzo Insigne var tydeligt utilfreds under kampen. Foto: AP
Italiens Lorenzo Insigne var tydeligt utilfreds under kampen. Foto: AP

De regerende europamestre fra Portugal er som det første hold klar til semifinalerne i Nations League.

Uden superstjernen Cristiano Ronaldo på holdet spillede portugiserne lørdag 0-0 ude mod Italien.

Resultatet er nok til at sikre Portugal førstepladsen i gruppe tre i turneringens øverste lag, og dermed kan holdet rette blikket mod semifinalerne, der spilles i juni 2019.

Selv om Portugals træner, Fernando Santos, tirsdag sender sit hold i kamp mod Polen, så kan resultatet ikke ændre på stillingen i gruppen.

Lørdag aften i Milano blev portugiserne i lange perioder presset i bund af et italiensk landshold, der kom til mange store målchancer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: AP
Foto: AP
 

KONG RONALDO. Foto: AP Sport og Spil Ronaldos vilde liv: Skandalerne, kvinderne og familietragedien

Det var tydeligt, at værterne var indstillet på at ryste portugiserne straks fra start, og i kampens indledning havde både Lorenzo Insigne og Ciro Immobile et par gode afslutninger.

Det lykkedes gæsterne at få lidt mere ro på kampen, og der blev længere imellem de italienske forsøg.

Da de to hold kom ud efter pausen, var det igen til et massivt italiensk pres, men ligesom i første halvleg manglede skarpheden.

I de sidste 20 minutter havde værterne ikke meget mere tilbage, og Portugal fik mere kontrol over spillet.

Med et kvarter var gæsternes William Carvalho endda tæt på at sende portugiserne i front på holdets første chance, men Gianluigi Donnarumma i det italienske mål fik stoppet skuddet nede ved roden af stolpen.

Portugal topper gruppen med syv point foran Italien med fem. Polen, der har et enkelt point, rykker ud af det øverste lag i Nations League. Tirsdagens opgør mellem Portugal og Polen har blot kosmetisk betydning.

Cristiano Ronaldo har ikke været en farlig mand på frispark i denne sæson, så du skal ikke spille på, at han scorer på et under VM. Foto: Paul White/AP Sport og Spil Undgå betting-fælder: Her er spillene, du IKKE må hoppe på

Det er om at finde en grimasse, der kan passe. Zizou på pressemødet, hvor han sagde adios Real Madrid. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Her er 14 ting du - måske - ikke vidste om Zidane

Side 9-pigerne var trukket i det frække VM-tøj. Foto: Rasmus Flindt Pedersen Kendte MEGA-galleri: 12 Side 9-piger i fræk VM-form

England blev verdensmestre på Wembley i 1966, men David Elleray mener ikke, at det afgørende 3-2-mål var blevet godkendt, såfremt der havde været målteknologi den gang. Foto: Trond Johanneson Sport og Spil Her er VAR-FAR: Mød manden bag skandaledommen mod Danmark

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere