Randers-angriber sikrer overraskende point

Alhaji Kamara udlignede til slutresultatet 2-2 i tillægstiden, da Sierra Leone mødte Elfenbenskysten

Mindre sensastion! Randers-angriber udligner for Sierra Leone efter kæmpe keeper-fejl
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Det så længe ud til at ende med en ventet favoritsejr, da Elfenbenskysten med sine mange profiler mødte Sierra Leone ved Africa Cup of Nations søndag.

Men sidstnævnte endte alligevel med at få et point med fra kampen. Randers FC-angriberen Alhaji Kamara blev helten for Sierra Leone, da han to et halvt minut inde i kampens tillægstid fik udlignet til 2-2, hvilket også blev slutresultatet.

Kamaras scoring var lettere bizar. Elfenbenskystens målmand, Badra Ali Sangare, kunne på forunderlig vis ikke holde fast i en tilbagelægning fra en medspiller.

Bolden endte inde foran mål, hvor Alhaji Kamara, der lige var snublet, halvt liggende fik skovlet bolden ind.

Sangare, der nærmest slog en kolbøtte, da han skulle håndtere tilbagelægningen, slog sig tilsyneladende i situationen og måtte tilses af læger, hvilket betød, at der endte med at blive spillet ti minutters tillægstid.

Alhaji Kamara var kommet på banen med et kvarter tilbage af den ordinære spilletid i stedet for en anden superligaspiller, Mustapha Bundu.

Ajax-bomberen Sébastien Haller og Nicolas Pépé, som spiller i Arsenal, scorede Elfenbenskystens mål i kampen. Musa Noah Kamara havde udlignet til 1-1 for Sierra Leone kort inde i anden halvleg.

Elfenbenskysten og Sierra Leone har henholdsvis fire og to point i gruppe E, hvor også Algeriet og Ækvatorial-Guinea er med.

De to mødtes senere søndag, og det resulterede i en gedigen overraskelse, da Ækvatorial-Guinea vandt opgøret 1-0 over de forsvarende afrikanske mestre fra Algeriet.

Det efterlader mestrene sidst i gruppen med et enkelt point, mens Ækvatorial-Guinea har tre point på andenpladsen. Nummer et og to i gruppen går videre, og det samme gør de fire bedste af de seks gruppetreere.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind