Raser mod håbløse Messi-holdkammerater: Det er jeres skyld

Brugerne på Twitter er ikke i tvivl om, at Lionel Messis argentinske landsholdskammerater bærer skylden for stjernens uventede pension

Raser mod håbløse Messi-holdkammerater: Det er jeres skyld

Fire tabte finaler i træk. Det var mere, end Lionel Messi kunne klare med det argentinske landshold, og derfor sagde den lille troldmand i nat farvel til argentinsk landsholdsfodbold efter den seneste skuffelse - 4-2 nederlaget til Chile efter straffesparkskonkurrence i Copa America.

Raser mod håbløse Messi-holdkammerater: Det er jeres skyld

Her brænder Messi. (Video: SNTV)
Her brænder Messi. (Video: SNTV)

Landsholdspensionen har fået det meste af fodboldverdenen til tasterne for at kommentere tabet for Argentina og international fodbold. Og selv om Lionel Messi selv brændte et af sparkene i nattens straffesparksdrama mod Chile, så står de argentinske landsholdskammerater for skud på de sociale medier, når årsagen til Messis stop skal findes.

Messi chokerer: Jeg stopper på landsholdet

Særligt Napoli-bomberen Gonzalo Higuain må stå model til mange bemærkninger på Twitter, efter han i Copa America-finalen havde flere gyldne muligheder for at afgøre kampen til Argentinas fordel, men den normalt skarpe angriber slog ikke til, ligesom han også brændte en kæmpe mulighed i VM-finalen, da Argentina tabte til Tyskland i 2014.

'Jeg bebrejder ham ikke. Ville også hellere stoppe end at spille sammen med Higuain igen,' 'Hvis Higuain stopper på landsholdet, så genoptager Messi karrieren' og 'Higuain har nu officielt tvunget Messi på pension,' lyder nogle af de mange tweets om Gonzalo Higuain.

Lionel Messi fyldte 29 år i fredags, og verdens bedste fodboldspiller har vundet alt, hvad der er værd at vinde på klubplan med Barcelona, men med landsholdet mangler han stadig en senior-titel.

Argentinsk blodbad: Stjernerne stopper på stribe

Sidste år tabte han og Argentina ligeledes Copa America-finalen til Chile efter straffesparkskonkurrence og tilbage i 2014 tabte Argentina som nævnt til Tyskland i VM-finalen. I alt har Argentina tabt syv finaler på stribe, og Messi har været med i de fire efter også at have tabt Copa America-finalen i 2007.

De mange finale-nederlag får Twitter-brugerne til at konkludere, at Messi ikke har været i stand til egenhændigt at vinde titler til Argentina:

Nu har Lionel Messi altså valgt at koncentrere sig om fortsat at høste pokaler med FC Barcelona, og selv om det blev til 55 mål i 112 landskampe for den lille magiker, lykkedes det altså aldrig at hjemføre den VM-titel, som Diego Maradona vandt til Argentina i 1986. Og det bliver en mangel for Messis eftermæle.

Messis farvel overrasker fodboldeksperter

Grædende Messi skurk i nyt finale-nederlag