Raser mod model-billederne: - Det her er pinligt

Lionel Messi får lov at vise mændenes nye landsholdstrøje, men kvindernes skal vises af en foto-model

Argentinsk fan tryller med bolden ved VM 2014. Foto: PA
Argentinsk fan tryller med bolden ved VM 2014. Foto: PA

Argentinas nye landsholdstrøjer er på de officielle pressefotos blevet præsenteret af Lionel Messi og Angel di Maria, men nu hvor det argentinske kvindelandshold har fået nye trøjer, så er der fundet nogle smukke kvindelige modeller til at vise trøjerne frem.

Det er ikke retfærdigt, lyder det nu fra det argentinske kvindelandsholds målmand Lauci Oliveros.

- Hvad med spillerne fra kvindelandsholdet? Burde det ikke være os, som får lov at vise trøjen frem. Det her er pinligt, skriver landsholdsspilleren på Twitter.

Hun bakkes op af den tidligere landsholdsspiller Pamela Visciarelli.

- Det er rigtig dårligt, at Adidas og det argentinske fodboldforbund ikke bruger landsholdsspillerne, der viste ved Copa America, at de tilhører de fire bedst landshold i Sydamerika. Det er uretfærdigt. Det fortjener ikke det her, skriver hun.

Argentina blev nummer tre ved det netop afsluttede Copa America for kvinder, mens man senest var med ved store slutrunder ved OL i 2008 og VM i 2003 og 2007.

Det var modellen Alexia Ortiz Basualdo, der var udvalgt til at præsentere den argentinske kvindetrøje.

Artiklen fortsætter under billederne

Sådan så det ud, da Lionel Messi og Angel di Maria præsenterede mændenes trøjer, der skal bruges til VM til sommer.

I efteråret havde de samme problem i Colombia. Her præsenterede James Rodriguez mændenes trøje, mens det tidligere Miss Universe Paulina Vega præsenterede kvindernes.

Det fald ikke i god jord hos landsholdskeeper Vanessa Cordoba, der mente, at Adidas burde have tænkt sig lidt om.


- Jeg har intet imod Adidas, og jeg anerkender, at fodbold tilhører alle - spillere eller ej. Jeg påskønner også, at de gav trøjen til succesfuld og indflydelsesrig kvinde af reklamemæssige årsager. Men - og det er et spørgsmål om respekt - en af spillerne burde have fået den først, lød det fra Cordoba.

- Det er helt fint, at de involverer kendte, der kan hjælpe til med at promovere fodbolden, jeg er bare ikke enig i, at Paulina Vega skulle bære den trøje før eksempelvis Catalina Usme (der fungerede som model for 2015-modellen, red.), lød det fra målmanden.

De colombianske kvinder sluttede lige efter Argentina og blev nummer fire ved det netop afsluttede Copa America, hvor Brasilien vandt foran Chile.

Sådan så det ud, da Argentina tabte til Brasilien ved Copa America. Foto: Ritzau/Scanpix Claudio Reyes
Sådan så det ud, da Argentina tabte til Brasilien ved Copa America. Foto: Ritzau/Scanpix Claudio Reyes
 

Lingerie Football League blev i 2013 til Legends Football League, men det har ikke ændret ved synet på spillerne, fortæller tidligere spiller. Foto: All Over Anden sport - 21. mar. 2018 - kl. 22:55 Football med bryster og hotpants: Vi var udnyttede sexobjekter

Se også: TV-værter forbereder VM: Smider tøjet i Playboy

Dette billede vakte begejstring blandt danske tennisfans. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix Sport og Spil Tennis-baben Malou: Her er historien om bryst-billedet

74 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere