Ronaldo er stolt: Sønnen skal spille for Brasilien

Ronaldos ældste søn er udtaget til Brasiliens U18-landshold

Ronaldo fra tiden på Brasiliens landshold. Foto: AP
Ronaldo fra tiden på Brasiliens landshold. Foto: AP

Tykke-Ronaldo. Brasilianske Ronaldo. Il Fenomeno. Eller bare den rigtige Ronaldo. Ronaldo Luís Nazário de Lima vandt Ballon d'Or i både 1997 og 2002 og var i en årrække omkring årtusindeskiftet verdens bedste angriber med mål på stribe for Inter, Milan, PSV, Barcelona og frem for alt Real Madrid.

Nu er der godt nyt til verdens mange Ronaldo-fans. På sin Instagram-profil afslører Ronaldo nemlig, at hans ældste søn Ronald Lima er udtaget til det brasilianske U18-landshold.

- Her er det brasilianske hold, der skal repræsentere folket ved World Maccabiah 2017. Et særligt kram til min søn Ronald Lima, der er på U18-landsholdet. Held og lykke. Kom så Brasilien!, skriver Ronaldo.

Det er Ronald Lima bagerst til højre i billedet...

Maccabiah Games er en slags jødisk OL med 45 sportsgrene, og det afholdes hvert fjerde år i Israel. Det blev første gang afholdt i 1932 og med 10.000 deltagende atleter fra 85 lande rangerer det ifølge Wikipedia som verdens tredjestørste sportsbegivenhed efter OL og VM i fodbold.

Fodboldturneringen spilles i forskellige aldersklasser, og i U18-turneringen, hvor Ronald Lima altså er med, er Brasilien i gruppe med  USA, Argentina, Canada, Australien og Mexico, mens Israel, Storbritannien, Tyskland, Sydafrika, Spanien og Venezuela er med i den anden gruppe.

Artiklen fortsætter under billederne:

Ronaldo fra tiden som Barcelona-angriber. Foto: AP
Ronaldo fra tiden som Barcelona-angriber. Foto: AP

Ronaldos søn er udtaget til Brasiliens U18-landshold. Foto: All Over
Ronaldos søn er udtaget til Brasiliens U18-landshold. Foto: All Over
 

Ronald Lima blev født i Milano 6. april 2000 og har i hvert fald generne til at blive en stor spiller med tiden. Hans mor er nemlig modellen Milene Domingues, der nåede 20 kampe for Brasiliens kvindelandshold og var med til VM 2003. Hun blev den dyreste kvindelige fodboldspiller i Spanien, da hun blev solgt for to millioner kroner til Rayo Vallecano, og så satte hun også verdensrekord for kvinder i boldjonglering, da hun nåede hele 55.198 jongleringer.

Den rigtige Ronaldo har i øvrigt tre børn mere. 24. december 2008 blev han far til Maria Sophia og 6. april 2010 kom også Maria Alice til verden, men begge havde en anden mor. I december 2010 kom det desuden frem, at Ronaldo havde et fjerde barn, Alexander, der blev født i 2005. Da det stod klart valgte Ronaldo at lade sig sterilisere.

Kæmpe transfer: United præsenterer ny angriber

Frustration i Barcelona: Problemer med ønskespilleren

Manchester-avis: Klar for ny klub - Rooney forlader United

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.