Russiske hooligans amok ... i Köln

Tre spanske turister overfaldet af russere foran domkirken i Köln

Ekstra Bladet bragte i går en video, der afslører, hvordan russiske hooligans bliver castet forud for EM. Se den her

Det russiske amokløb fra hooligans ved EM er grænseoverskridende - helt bogstaveligt.

For torsdag aften var der russer-klø i luften i Tyskland, hvor tre spaniere - to mænd og en kvinde - blev banket ned foran domkirken i Köln.

Ifølge den Köln-baserede tyske avis Express, så blev de tre spaniere overfaldet, fordi de havde sat venstre-orienterede klistermærker op.

En af de spanske mænd fik brækket næsen efter at være blevet losset i hovedet, mens han lå på jorden, skriver Kölner Stadt Anzeiger.

Se også: Fans tvang syv-årig til at bunde en øl

Episoden fandt sted på den plads mellem domkirken og hovedbanegården, hvor der nytårsaften var problemer med seksuelle overgreb på en lang række kvinder.

Express tegner et velkendt billede af hooligans iført masker og med kamp-handsker på. Men i modsætning til det velorganiserede og koordinerede angreb på engelske fans i Marseille, så var russerne i Köln voldsomt fulde.

Fem russiske fans i slutningen af 20'erne blev anholdt efter overfaldet. En sjette voldsmand stak af, men er her til morgen blevet anholdt i lufthavnen Köln-Bonn, hvor han ville videre mod Moskva.

Se også: 37 fodboldfans anholdt i Frankrig - 16 kørt på hospitalet

Se også: Barske domme til russiske hooligans

Landsholdsfodbold - 16. jun. 2016 - kl. 20:12 Video afslører: Russere holdt hooligan-udtagelse før EM

Landsholdsfodbold - 16. jun. 2016 - kl. 02:39 16 kvæstet efter ny fodbold-ballade

Den russiske ballademager med GoPro-kamera (Screenshot) Landsholdsfodbold - 14. jun. 2016 - kl. 10:28 TV: Hooligans chokerende GoPro-optagelser viser voldsorgiet

Alexander Shprygin heiler med medlemmer af det stærkt højreorienterede rockband Korrozia Metalla. (Foto: Privatfoto). Landsholdsfodbold - 14. jun. 2016 - kl. 16:35 Velkommen ved EM: Han styrer de ultra-voldelige russere

34 kommentarer
Vis kommentarer