Rygtet til Real Madrid: Nu taler Schmeichel om massiv interesse

Kasper Schmeichel lader sig ikke påvirke af de mange rygter om et skifte til en europæisk storklub

Se Schmeichels konge-redning fra weekends Leicester-sejr her! (TV: TV3 Sport)

HORSENS (Ekstra Bladet): Det er en målmand fyldt med selvtillid, som det danske fodboldlandshold har fået hjem til den kommende landskamp mod Rumænien.

Kasper Schmeichel er nemlig ankommet til landsholdssamlingen i Horsens med et par fremragende og afgørende kampe mod Sevilla i Champions League og West Ham i Premier League i bagagen.

- Jeg mangler aldrig selvtillid. Det kan du spørge hvem som helst om i landsholdslejren, og lige meget om jeg kommer fra gode eller mindre gode præstationer i Leicester, så har jeg lagt det bag mig inden den næste kamp. Det skal man på det her niveau, siger Kasper Schmeichel.

Den danske førstemålmand bruger ikke megen tid på al den virak, som den seneste tids fornemme resultater har skabt. Faktisk overhovedet ingen tid.

- Det er mit arbejde, og jeg er da glad, når det går godt. Men jeg følger ikke med hverken på de sociale medier eller i de traditionelle. Jeg koncentrerer mig om at spille for Leicester og nu for Danmark. Så må andre bedømme mine præstationer, som de vil. Jeg er fuldstændig ligeglad med virakken.

Kasper Schmeichel reddede straffespark to gange i opgørene mod Sevilla i Champions League. (Foto: All Over)
Kasper Schmeichel reddede straffespark to gange i opgørene mod Sevilla i Champions League. (Foto: All Over)

Tænker ikke på skifte
Heller ikke rygterne om et klubskifte til en europæisk storklub, som florerer lystigt i særdeles spanske og britiske medier, bruger Kasper Schmeichel krudt på. Heller ikke selv om en klub som Real Madrid er bragt på banen af det spanske medie Don Balon.

- De må skrive, hvad de vil. Hvis Real Madrid vil noget, så går jeg ud fra, de henvender sig. Men jeg tænker slet ikke over et klubskifte. Jeg er glad i Leicester, og vi har en række helvedes vigtige kampe foran os i Premier League og Champions League. Og nu har vi en helvedes vigtig kamp mod Rumænien på søndag. Så det er 100 procent dér, mit fokus ligger, siger Kasper Schmeichel.

Efter den fatale smutter i Parken mod Montenegro og det ærgrerlige, men mere forventelige, nederlag i Polen, har Danmark kniven for struben i Cluj på søndag - og ifølge den danske sidste skanse er det kun en sejr der tæller i VM-kvalifikationen, hvor Danmark er fire point efter Polen og et enkelt efter Montenegro.

- Vi går stadig efter førstepladsen. Andet vil være useriøst. Rumænien er et hold, som vi skal være klar på, men hvis vi vinder mod rumænerne, har vi stadig skæbnen i egne hænder, og det skal vi satse på. Tre point er det eneste, vi kan bruge til noget for alvor, siger Kasper Schmeichel.

Går amok over redning - Se engelsk legende hylde Schmeichel her:

Se også: Leicester-profil advarer storklubber: Schmeichel bliver dyr

Se også: 'Ligeså god som sin far': Hylder 'helten' Schmeichel efter ny triumf

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen