Schmeichel efter pris: Jeg kan stadig udvikle mig

Der er stadig plads til forbedringer i Kasper Schmeichels målmandsspil, siger han selv.

Hør Schmeichel kommentere på Leicesters mesterskabschancer og den nye landsholdstræner her (Video: Jonas Ryefelt)

Landsholdsmålmand Kasper Schmeichel fik mandag aften prisen som årets fodboldspiller i Danmark, men det er ikke ensbetydende med, at han er på karrierens højeste endnu.

Det siger Schmeichel, som i disse dage træner frem mod de forestående landskampe mod Island og Skotland.

- Jeg ved ikke, om jeg er på mit højeste niveau lige nu, men jeg er meget tilfreds med, hvor jeg er i øjeblikket. Og så prøver jeg at blive bedre hver dag, siger Schmeichel.

Åge Hareide arbejdede med to spændende formationer til sin første landskamp (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 22. mar. 2016 - kl. 19:45 Her er Hareides nye startopstilling

Henrik Dalsgaard var med til Åge Hareides første landsholdstræning her til aften, og det reddede muligvis hans familie (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 22. mar. 2016 - kl. 19:12 Dansk landsholdsspillers familie skulle til terror-lufthavn

Den megen ros kan ifølge målmanden skyldes, at han er i Leicester, som mange fodboldinteresserede kigger mod.

- Jeg synes altid, at jeg har stået på et højt niveau, men der er mere eksponering i Premier League, så der bliver lagt mere mærke til mig. Her får jeg rutine via at spille en masse kampe på det højeste niveau, og det er vigtigt for mig.

Schmeichel har også en række fokuspunkter, han arbejder med for at blive en bedre målmand, men det er ikke noget, som han vil dele med offentligheden.

- Det er ikke hemmeligt, jeg diskuterer det bare ikke offentligt. Jeg arbejder med en masse ting hver dag, for man kan altid blive bedre på alle aspekter af målmandsspillet, siger han.

På Twitter har Schmeichel skrevet, at prisen som årets fodboldspiller betyder meget for ham personligt. Rent sportsligt gør den dog ikke nogen forskel.

- Man kan ikke bruge anerkendelsen til så meget, for individuelle priser er selvfølgelig dejlige, men det er holdpriserne, der virkelig tæller. Når det så er sagt, så er det en stor ære, hvis man også kigger på de spillere, som tidligere har fået prisen, siger målmanden.

Kasper Schmeichel tabte væddemål til Christian Eriksen (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 22. mar. 2016 - kl. 06:22 Schmeichel tabte væddemål: Nu bestemmer Christian

Landsholdsfodbold - 21. mar. 2016 - kl. 21:48 Endelig vandt han: Schmeichel årets spiller

Kasper Schmeichel har nok et blåt øje, men han kaster sig ikke ud i blåøjede analyser af kapløbet i Premier League (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 22. mar. 2016 - kl. 08:13 Schmeichel: Slap nu lidt af

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere