Annonce:
Annonce:

Se karaktererne: Eriksen har ALDRIG været bedre

De danske spillere gav landstræneren de bedste svar, han kunne ønske sig. Stor kamp af Danmark, der ligner en nation og et mandskab, som for alvor er klar til at tage VM-kampen op i Qatar

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Puha. Ja, hvor hvor skal man starte?

Kasper Hjulmand fik den perfekte, sidste optakt til VM med en fortjent sejr over de franske verdensmestre, og hans esser ramte det topniveau, vi skal forvente af dem, men som giver Danmark så meget.

Bevares, Frankrig har resultatmæssigt leveret en pivringe indsats i Nations League, men at danskerne kan slå dem i Paris og på Østerbro, må ikke underkendes.

Hjulmands tre ændringer i startopstillingen - Mikkel Damsgaard, Rasmus Nissen Kristensen og Kasper Dolberg - greb chancen, og sidstnævnte dræbte en knusende måltørke inden slutrunden. Perfekt timing.

Christian Eriksen ramte, hvad der lignede et topniveau. Han er helt uvurderlig for Danmark, og det er reelt at spørge sig selv, om han nogensinde har været bedre på landsholdet?

Fik du læst: Brøndbys berygtede hooligans  

Annonce:

Andreas Skov Olsen sidder stensikkert på højrekanten, og Kasper Schmeichel viste ikke tegn på kvaler fra den blandede start i Nice. Faktisk var han bundsolid.

Der er stadig en hel del spørgsmålstegn frem mod kampene i ørkenstaten.

De danske stjerner skal sørge for at få nok med spilletid i klubberne. Gerne mere end nu for enkelte af dem, og så kan det gå hen at blive sjovt i VM-varmen.

Karakterer: Danmark-Tunesien

 

Med god præcision på flere af sine målspark har Schmeichel tilsyneladende lært VM-bolden godt at kende. Han viste klassen ved at hive en uhørt mirakelredning ud af ærmet mod slutningen af første halvleg. Høj klasse. Danmark havde været nede i sækken, hvis ikke det var på grund af den.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

Hallo? Hvor blev kreativiteten af? Joachim Andersen virkede bange for at sende de lange diagonaler afsted, som han ellers har været fremragende til for Crystal Palace. Formentlig fordi han havde for travlt med ikke at blive overspurtet.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

Simon Kjær er et rutineret og alsidigt defensivt anker, og det var formentlig gået endnu mere galt, hvis han ikke havde været i midten af sine to makkere.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

'AC' brugte ansigtet som skjold på et hammer af et tunesisk skud efter få minutter. Om det var årsagen til en groggy indsats, er svært at sige, men en mand, der spiller i FC Barcelona, skal være mere dominerende i sit forsvarsspil.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

Rasmus Nissen har haft godt af at komme til Leeds. Den britiske intensitet har han på en eller anden måde altid haft i sit spil, og det kostede ham også opgørets første advarsel.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

Pierre-motor-Højbjerg var ofte nede i egen dåse for at hjælpe sine holdkammerater med at rydde op. Det kostede fremadrettet. Tværafleveringerne var uden modtager, og han faldt i niveau sammen med landsmændene.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

Han var tilbage på banen, hvor han er bedst, men indsatsen var i samme tilstand, som det knæ, der kostede ham kampen. Ikke prangende, omend han aldrig gik i panik i larmen.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

'Prinsgemæhlen' havde ikke meget royalt stjernestøv over sig, og han fik svære VM-betingelser mod tunesiske spillere, der var opmærksom på hans offensive kvaliteter.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

Er han bange for at gå ind i tacklingerne? Det skal du altså gøre bedre, Andreas! Førstegangsberøringerne var skidt. En kamp, han nok bare bør smide i glemmebogen udover at have høstet lidt erfaring.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

Han har sin landstræners tillid ovenpå et horribelt efterår i Sevilla, og formen i landsholdslejren er ikke blevet bedre. En pivanonym indsats fra Dolberg. Meget, meget skidt.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

Stjernen var som en honningkage omringet af sultne, tunesiske bier, hver gang han havde kuglen. Eriksen fandt aldrig ro, mens han efterlyste dybdeløb fra sine medspillere. Det skal komme fra ham, og han var tæt på med den største danske chance i kampen.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

Kom ind på sin venstrekant og bidrog faktisk med det, Danmark i store dele af kampen manglede. Mod og offensive ideer. Langt fra alt lykkedes imidlertid.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

Av, av, av Cornelius! På uforståeligvis forlængede han sin måltørke med en GIGANTISK afbrænder få minutter efter sit indhop. Sæt dog foden på i stedet for at forsøge med panden.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

Der har været spekuleret kraftigt i, om han skulle have spillet fra start. Sådan blev det ikke for Jesper Lindstrøm, og derfor kan han da glæde sig over, at han ikke tog fuld del i den fesne, danske fest. Bedre blev det ikke, da han kom ind.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

Brentford-spilleren kom ind for at holde fast i kuglen, men den mission var ødelagt på forhånd.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

 

Kasper Hjulmand har ved utallige lejligheder hernede i Doha forsikret omverdenen om, at han og spillerne har lært af Peru-braget i 2018. Men spillerne var ganske enkelt ikke klar til at stå imod trykket fra kampens start. Det blev bedre i anden halvleg, chefen var ikke tilbagholdende med ændringer fra bænken, men det kostede at være så fantasiløs fra opgørets start.

Foto: Anders Kjærbye/DBU

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Læs også:

AaB-boss pressede hårdt på for kritiseret handel

Laudrups møgdyre Dubai-dans

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: