Se målene: Sprudlende Brasilien ydmyger russiske VM-værter

Rusland var godt med i første halvleg, men blev udspillet i anden halvleg af fredagens testkamp mod Brasilien

Brasilien sprudlede offensivt og gav Rusland en lektion fredag aften, da de to fodboldstormagter tørnede sammen i en testkamp i Moskva.

Rusland, der er vært for sommerens VM-slutrunde, var ellers nogenlunde med i første halvleg, men faldt helt sammen i de sidste 45 minutter.

Det endte med en sikker sejr på 3-0 til Brasilien, som scorede de tre mål på under et kvarter.

Først sendte den brasilianske stopper Miranda bolden i nettet til 1-0 efter 53 minutter, efter at den russiske keeper Igor Akinfeev ikke kunne holde et hovedstød fra Thiago Silva.

Ni minutter senere blev Paulinho hevet i trøjen og væltet omkuld i feltet, og på det efterfølgende straffespark fordoblede Philippe Coutinho udeholdets føring.

Efter 66 minutter fik Paulinho, der havde brændt flere store chancer tidligere i kampen, scoret til 3-0 på et hovedstød.

Det var brasiliansk opvisning på dette tidspunkt, og russerne så opgivende ud i flere situationer.

Brasilien spillede tilmed uden den skadede superstjerne Neymar, som forventes at kunne være med ved VM, som begynder i midten af juni.

Se også: Superliga-direktør undrer sig over salg af angriber: - De har ikke købt ham

Tysk fodbold - 23. mar. 2018 - kl. 16:46 Kan verdens hurtigste spille fodbold? Se Usain Bolt træne med storklub

Både Kevin Magnussen og Romain Grosjean har overrasket positivt. Foto: Asanka Brendon Ratnayake/AP Sport og Spil Katten ude af sækken: Hvad Haas' superdag egentlig betyder

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere