Sen fiasko: Nedtur for Messi og Argentina

Argentina var foran 2-0, men endte med at få uafgjort mod Paraguay ved Copa America

Lionel Messi og Argentina smed sejr i Copa America (Foto: AP)
Lionel Messi og Argentina smed sejr i Copa America (Foto: AP)

Det begyndte ellers helt efter planen for Argentina, der kom foran 2-0 mod Paraguay i lørdagens kamp ved Copa America.

Men i sidste minut af opgøret gjorde Paraguays Lucas Barrios det til 2-2, efter at holdkammeraten Nelson Haedo Valdez havde reduceret en halv time tidligere på et glimrende langskud.

I holdenes første kamp ved slutrunden i Chile scorede Manchester City-stjernen Sergio Agüero efter cirka en halv times spil, mens den største argentinske stjerne, Lionel Messi, syv minutter senere udnyttede et straffespark og scorede til 2-0.

Sådan ser du Copa América

Ingen danske tv-stationer har købt rettighederne til Copa América, men fortvivl ikke. Det er stadig muligt at se natkasse-bold med Messi, Neymar og alle de andre sydamerikanske stjerner.

YouTube er sponsor for turneringen og viser alle kampe gratis. Så alt, du skal gøre, er at stille vækkeuret, finde Copa Américas officielle YouTube-kanal og nyde fodbolden.

Tre gruppekampe, du ikke må glip af:

I nat kl. 1.30: Chile-Ecuador

Hjemmebane-nationen møder i åbningskampen Ecuador. Chilenernes præstation i den kamp vil give et fingerpeg om, hvad vi kan forvente os af dem i resten af turneringen. Kan de stå for presset?

Onsdag 17. juni kl. 1.30Argentina-Uruguay

Det kommer til at gå hedt for sig, når Argentina møder de forsvarende mestre fra Uruguay. Argentinerne har revanche til gode fra sidste slutrunde, men kan de snu uruguayere drille dem igen?

Torsdag 18. juni kl. 2.00Brasilien-Colombia

Der er VM-revanche i Santiago. I et ondt opgør vandt Brasilien for et år siden 2-1 i kvartfinalen. Brasilien har vundet alt siden VM-slutrunden, men kan de stoppe Colombias potente offensiv?

(Foto: AP) Landsholdsfodbold Utilgiveligt hvis Messi-generation intet vinder

Lionel Messi var Argentinas anfører mod Paraguay (Foto: AP)
Lionel Messi var Argentinas anfører mod Paraguay (Foto: AP)
 

Resultatet må derfor betegnes som en stor skuffelse for det stjernespækkede hold fra Argentina, der ikke har triumferet ved en slutrunde i over 20 år.

Mange mener dog, at årets Copa America er en gylden mulighed for, at Messi også på landsholdsplan kan komme til at løfte et trofæ.

Argentina står over for den forsvarende mester Uruguay i holdets næste kamp tirsdag. Uruguay vandt lørdag sin kamp i gruppe B med 1-0 over Jamaica.

(Foto: AP) Spansk fodbold Messi skal i retten for skattesnyd

6 kommentarer
Vis kommentarer