Serbiske stjerner i slåskamp inden møde med Danmark

Der er tænding på i den serbiske fodboldlandsholdslejr, hvor to spillere røg i infight under træning

(Foto: AP)
(Foto: AP)

EM-kvalifikationen i fodbold er på ingen måde forløbet, som Serbien havde drømt om hidtil.

Et enkelt point i fire kampe er langt under forventningen, og det lader til, at frustrationerne ulmer under overfladen inden opgøret mod Danmark lørdag.

Ifølge internetmediet Mondo.rs røg Manchester City-spilleren Aleksandar Kolarov og Freiburgs Stefan Mitrovic i totterne på hinanden under et træningspas.

Det gik helt galt på Partizan Stadion i oktober sidste år, da kampen mellem Serbien og Albanien efter drone-miseren endte i vold og optøjer. (Foto: AP) Landsholdsfodbold Før braget i Parken: Serbien nægter at tage ansvar for egne fans

Landstræner Radovan Curcic forsøger at nedtone slagsmålet, men han bekræfter, at historien er korrekt.

- Jeg tager skylden for det. Jeg ønskede en træning med mange dueller, konkurrence og aggression. Vi har ét point i kvalifikationen, så vi kan ikke bare træne let. Det her er hverken første eller sidste gang, det sker, og det er vigtigt, at det ikke ender i en større konflikt, siger Curcic til Mondo.rs.

Skal man tro landstræneren, kan slagsmålet ligefrem have en gavnlig effekt.

- Fem minutter efter havde spillerne det endnu bedre med hinanden end før, hævder han.

Disse fans er ikke velkomne i København. (Foto: AP) Landsholdsfodbold Frygter egne fans mod Danmark: Vi tager ingen chancer

En af kamphanerne, Kolarov, ser heller ikke det store problem i episoden.

- Jeg har spillet fodbold på topplan længe, og sådan noget sker ofte til træning. Det skete, da jeg spillede i Lazio og også i City, hvor jeg er nu. Det negative ved det her er, at der er nogle, der sladrer om det. Det giver et negativt fokus, og det har vi ikke brug for, siger Kolarov.

- Men jeg vil understrege, at jeg aldrig har haft problemer med Mitrovic - vi er gode venner. Sådan er fodbold. Nogle gange koger det over, men derefter er det glemt. Hvis vi havde nogle problemer i truppen, var jeg den første til at sige det, udtaler Kolarov.

Danmark tørner sammen med Serbien lørdag den 13. juni i Parken.

0 kommentarer
Vis kommentarer