Sidste chance i morgen - sådan får du EM-billetter

Der er stadig en mulighed for at få fat i billetter til Danmarks EM-kampe. Følg med her

Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, kommenterer her Danmarks EM-lodtrækning og Danmarks gruppe generelt. Video: Discovery Networks Danmark
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Det gik, som Åge Hareide, DBU og alle omkring det danske landshold håbede, da Danmark blev trukket til at få en hjemmekamp mod Rusland i Parken til sommer. Dermed er alle de tre danske gruppekampe på hjemmebanen i Parken. Modstanderne er Rusland, Belgien og enten Wales eller Finland.

En stor del af billetterne er allerede solgt, men det er faktisk fortsat muligt at få fat i en billet, hvis man står og mangler.

Tipsbladet.dk forklarer herunder, hvad du skal gøre for at være i betragtning til de godt 5000 billetter til danske fodboldfans, der sættes til salg i næste uge i forbindelse med hver af de tre gruppekampe i Parken.

Sådan gør du:

Fase 1 i UEFA's billetsalg startede og sluttede i sommer. Det var fasen, hvor størstedelen af billetterne blev sat til salg, og nu åbner UEFA snart for fase 2 af billetsalget. Der bliver sat cirka 5000 billetter til salg til hver af de tre gruppespilskampe. De billetter er til danske landsholdsfans.

Mens billetsalget i fase 1 var et generelt salg, har DBU nu noget at skulle have sagt, da det er billetter tilegnet danske landsholdsfans. Det sker for at sikre, at det er fans af landsholdet, der får billetterne.

For få fat i en billet er det afgørende, at man er medlem af Landsholdets Fanklub. Ellers kan man med ikke få fingrene i en billet. Man kan melde sig ind via linket her.

På DBU's hjemmeside fremgår det, at man splitter billetterne op i to puljer: Cirka 2500 billetter til hver af de tre kampe udloddes til de fanklubmedlemmer, som har optjent flest loyalitetspoint. Den anden pulje af billetter fordeles blandt de resterende fanklubmedlemmer, hvor de med loyalitetspoint vil have flere lodder i spil, når der trækkes lod om billetterne.

Er man med andre ord ikke medlem af Landsholdets Fanklub, har man stadig en mulighed for at være heldig i lodtrækningen. Så det handler om at få meldt sig ind i Landsholdets Fanklub inden fredag 30. november klokken 12 - ellers er det ikke muligt at få fingrene i en billet i fase 2.

Har man oprettet sig som medlem af Landsholdets Fanklub, kan man søge om EM-billetter fra 4. december. Ansøgningsperioden løber frem til 18. december, hvorefter billetterne fordeles.

Har man fået billetter i fase 1, er det ikke muligt at få nye billetter i fase 2, skriver DBU på sin hjemmeside.

Der åbner endnu en EM-billet-fase i april, men det er udelukkende for fans af de fire hold, der kvalificerer sig via forårets Nations League. Der vil også være et generelt salg i marts, men det er ikke til at sige, hvor mange - eller nok nærmere få - billetter der er til rådighed her.

Dermed er det altså sidste chance nu, hvis man skal have billetter til Danmarks kampe.

Sviner Danmarks dyreste til: Suverænt dårligst!
Sportsstjerner skal skilles
Kan FCK lukke Lugano op?

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+