Simon Kjær: Vi kan vinde puljen

Det er en godt tilfreds Simon Kjær, efter lørdagens lodtrækning til VM-kval-kampene. Landsholdets mål er at komme til VM i Rusland i 2018

Simon Kjær er godt tilfreds med de modstandere Danmark har i sigte i kval-kampene mod VM i 2018 (Foto: Polfoto)
Simon Kjær er godt tilfreds med de modstandere Danmark har i sigte i kval-kampene mod VM i 2018 (Foto: Polfoto)

Simon Kjær virker som en glad mand lørdag aften. Og det er han måske særligt, fordi Danmark har fået en ganske fin kvalifikationspulje i kampen om at nå VM-slutrunden i Rusland i 2018.

- Vi kan vinde puljen. Vores mål er som altid: Vi skal med til slutrunden. Havde vi trukket Spanien eller Tyskland, vidste vi, at førstepladsen ville være svær at nå, men nu skal vi gå efter at vinde puljen. Vi kan kun være rigtigt tilfredse med lodtrækningen, siger Simon Kjær til Ekstra Bladet, efter der er blevet trukket lod lørdag aften om puljerne til kval-spillet til VM i Rusland i 2018.

. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Pyha! Danmark undgår skrækmodstandere i VM-kvalifikationen

Danmark skal møde en række østeuropæiske hold, og det kan blive en ulempe i forhold til antal af tilskuere i Parken. Simon Kjær håber, at danskerne alligevel vil komme og bakke op om det danske landshold.

- Det er ikke den mest spændende pulje rent tilskuermæssigt, men vi har virkelig brug for en fyldt Parken, for den danske opbakning giver bare noget ekstra power til landsholdet, siger landsholdsspilleren.

Der er ingen hold, han umiddelbart frygter, men det kan gå begge veje mod de hold, Danmark skal møde. Han forventer, at Rumænien vil blive den hårdeste modstander.

Morten Olsen kan ikke vide sig sikker på at have Jores Okore i truppen, når Danmark møder Albanien 4. september. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Okore kan misse gyserlandskamp

- Rumænien er topseedet, og det må der jo være en grund til. Men det er sådan en pulje, hvor hver eneste kamp kan give problemer - og især alle udekampene i det gamle Østeuropa, men hvor vi bestemt heller ikke er chanceløse i en eneste af dem.

Målet for Simon Kjær og resten af Danmark er, at de skal spille VM i 2018.

- For mig er der ingen tvivl: Vi skal bare med til VM.  Jeg spillede VM i Sydafrika i 2010, og det føltes mærkeligt og meget ubehageligt at sidde hjemme, mens der var VM i Brasilien. Det kan jeg godt love, at det vil vi på landsholdet bare overhovedet ikke opleve igen.

27 kommentarer
Vis kommentarer