Sisto vækker opsigt: 'Den mest hadede person i Danmark'

Den vragede landsholdsspiller har reflekteret en del efter VM-slutrunden, hvor han fik meget kritik

Åge Hareide og Sisto taler sammen i VM-campen i Rusland. Foto. Lars Poulsen
Åge Hareide og Sisto taler sammen i VM-campen i Rusland. Foto. Lars Poulsen

Der har længe været kæmpe forventninger til Pione Sisto.

Først dominerede han i Superligaen, så spillede han kispus med forsvarsspillerne i La Liga, og det var naturligt at håbe på, at han kunne overføre de takter til landsholdet.

Før VM spurgte Ekstra Bladet ti eksperter, hvem der - udover Christian Eriksen - ville få en stor rolle, og her nævnte Glen Riddersholm den markante dribler.

Desværre for Danmark og Sisto kunne han ikke leve op til den tillid.

Ud af det blå har kantspilleren delt sine tanker om situationen under VM, hvor han var genstand for meget kritik.

- Pione Sisto. Den mest hadede i Danmark under VM. Så taknemmelig. spring ikke 'haterne' over. Stol på mig. De er dine 'bedste venner', skriver han på Instagram.

Ikke alle følgere kunne tyde budskabet, så Sisto gav en mere uddybende forklaring senere.

- Den mest hadede person eller ej. Mig eller Nicolai Jørgensen. Nicolai Jørgensen og mig, indleder han, hvorefter han deler sine tanker.

- Du ser stadig efter fjender. De findes ikke. Beklager. Du ser stadig efter haters. De findes ikke. Beklager.

- Der er kun dig. DU er den største hater og fjende. Du holder dig selv tilbage. Det indser jeg nu. I aller højeste grad.

- Det var den største lektie, jeg lærte under VM. Jeg måtte ændre den måde, jeg så på mig selv på, så jeg ikke ødelagde mig selv på det mentale, fysiske og følelsesmæssige plan.

- Jeg måtte stole på mig selv. Betingelsesløst. Det er derfor, jeg er så taknemmelig i dag. At hade sig selv er den største fjende. DU hader dig selv. Presset du føler. Det er DIG, der sætter dig under det. Lad os komme tilbage til at elske sig selv. Du er unik. Stop med torturere dig selv.

Pione Sisto har heller ikke ramt topformen i denne sæson, hvor han kun har spillet sporadisk for Celta Vigo, som frister en tilværelse tæt på nedrykningszonen i La Primera Division.

Samtidig har han måttet vinke farvel til sin plads i landsholdstruppen.

Se også: Dansk kommentator går viralt: - En gevaldig smutter

Se også: Hektisk sommer i vente for danske landsholdsstjerner

Dommertrioen eskorteres væk fra banen og ind i relativ sikkerhed. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Sport og Spil 'Skraldemanden' fra Vejle: Undskyld! Det er godt nok noget lort, jeg har lavet

Camp Nou har plads til næsten 100.000 tilskuere. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Undgå at blive flået: Sådan sparer du flere tusinde på fodboldrejsen

Et gult kort til en keeper kan være guld værd. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Henrik afslører hul i systemet: Sådan scorer du kassen på gule kort

155 kommentarer
Vis kommentarer