Sisto vraget, da U21-landsholdet vandt igen

U21-landsholdet tog sig et vigtigt skridt imod EM-slutrundedeltagelse, da Armenien blev slået med 3-1. Viktor Fischer og Lucas Andersen scorede til 1-0 og 2-0, før Andrew Hjusager fremtvang et selvmål til sidst

Overraskende var der ikke plads til Pione Sisto i startopstillingen, da U21-landsholdet fortsatte deres togt mod EM-slutrunden med en sejr over Armenien. (Foto: Lars Poulsen)
Overraskende var der ikke plads til Pione Sisto i startopstillingen, da U21-landsholdet fortsatte deres togt mod EM-slutrunden med en sejr over Armenien. (Foto: Lars Poulsen)
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

I forhold til 1-0-sejren over Luxembourg for et par dage siden var der udskiftet to mand: Pione Sisto var lidt overraskende bænket og erstattet af AaB-kanten Frederik Børsting, mens HB Køge-kometen Kristian Pedersen var med i stedet for AaB's Jakob Blåbjerg på venstrebacken.

Viktor Fischer var derfor den store offensive profil, og han levede op til rollen, da han efter en lille halv time bragte de rød-hvide foran. Ajax-angriberen fik lidt heldigt bolden med sig, men afslutningen var der intet galt med.

Hareide holder ekstra øje med tre spillere

Fischer assisterede Lucas Andersen på fornem vis, da danskerne kom foran 2-0. Førstegangsaflæg til Ajax-kammeraten, der rundede målmanden. Stærke indsatser fra de to igennem første halvleg, hvor Armenien reducerede efter straffespark, som FC Midtjyllands Patrick Banggaard begik.

Kampen fortsatte med en småkedelig anden halvleg, hvor Viktor Fischer og Lucas Andersen var farligst, men Andrew Hjulsager, der blev indskiftet undervejs, sørgede alligevel for et sidste søm til kisten, da han til sidst fremtvang et selvmål.

U21-landsholdet topper dermed fortsat sin EM-kvalifikationspulje, hvor man med en kamp i hånden og fire tilbage på programmet har tre point til Rumænien på andenpladsen.

Slutrunden i Polen i 2017-sommeren er altså ikke langt væk.

Sekunder fra fiasko: Nu snupper Danmark førstepladsen

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+