Annonce:
Annonce:

Skuffede tyskere: 'Danmark iskolde'

De tyske medier var ikke imponerede over Danmarks spil, men anerkender trods alt effektiviteten hos Kasper Hjulmands tropper

Highlights: Danskerne led under tysk dominans, men lykkedes alligevel med uafgjort i testkamp
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Søndag sender Ekstra Bladet eksklusivt boksebraget mellem Floyd Mayweather og Logan Paul. Bliver det til bøllebank, sensationelt nederlag eller ren skandale? SE MED HER (Ekstra Bladet+)

Man fornærmer næppe nogen ved at påstå, at Danmark var heldige med at slippe fra onsdagens landskamp mod Tyskland med 1-1 i bagagen.

Ifølge de officielle statistikker havde Danmark blot et enkelt skud inden for rammen i form af Yussuf Poulsens udligning, mens tyskerne blandt andet ramte træværket to gange.

Det store tyske fodboldmedie Kicker roser indirekte Danmarks effektivitet under overskriften 'Dänemark eiskalt', men noterer sig også, at Danmark ikke ligefrem sprudlede.

- Danmark havde problemer med at bygge spillet op gennem hele første halvleg. Og når nordeuropæerne kom tæt på straffesparksfeltet, manglede der præcision i pasningsspillet, skriver Kicker.

Artiklen fortsætter under billedet..

Annonce:

Joachim Löw får lavest karakter af alle tyskere i Bild. Foto: ANGELIKA WARMUTH/Ritzau Scanpix
Joachim Löw får lavest karakter af alle tyskere i Bild. Foto: ANGELIKA WARMUTH/Ritzau Scanpix
 

Hos Bild er kritikken snarere rettet mod den tyske landstræner, Joachim Löw, der får skylden for, at det ikke lykkedes Tyskland at afgøre tingene, inden Danmark fik udlignet.

- Det var ikke den gnisten, der tændte EM-stemningen. Danmark var svage i lang tid, og der burde være kommet mere. Og hvorfor altid denne tremandskæde? En offensivspiller mere havde været bedre, lyder det fra Bild med henvisning til, at Löw holdt fast i tre centrale forsvarsspillere mod Danmark.

Den tyske landstræner, der har meldt sin afgang efter slutrunden, kan glæde sig over at få forstærkninger de kommende dage.

Spillere som Timo Werner, Leon Goretzka, Antonio Rüdiger, Kai Havertz, Emre Can, Ilkay Gundogan og Toni Kroos var alle ude mod Danmark, men er en del af den endelige trup.

Annonce:

Tyskland har fordel af hjemmebane i München i Gruppe F, som på forhånd er udråbt som EM's dynamitgruppe. Tyskerne indleder mod Frankrig, inden der venter kampe mod Portugal og Ungarn.

Tyskland burde have slået Danmark, mener tyske medier. Foto: FEDERICO GAMBARINI/Ritzau Scanpix
Tyskland burde have slået Danmark, mener tyske medier. Foto: FEDERICO GAMBARINI/Ritzau Scanpix
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: