Annonce:
Annonce:

Skuffet Hareide: Forskellen var Lewandowski

Den norske landstræner kalder starten på anden halvleg katastrofal, men glæder sig over høj moral på det danske landshold

Andreas Christensen forsøger at stoppe Robert Lewandowski. Foto: Lars Poulsen
Andreas Christensen forsøger at stoppe Robert Lewandowski. Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

WARSAWA (Ekstra Bladet): Det var en rusten stemme Åge Hareide benyttede sig af på pressemødet efter Danmarks 3-2-nederlag til Polen.

Der var da også temmelig mange ting, man kunne have råbt ad undervejs i kampen. Specielt i første halvleg og starten på anden, hvor Danmark kom bagud med 3-0 på Robert Lewandowskis friløber.

- Vi spiller en en skidt første halvleg – og det bliver bedre i anden halvleg. Vores moral var stærk – og det er flot at komme tilbage og lægge pres på Polen. Det er jeg tilfreds med, men jeg ærgrer mig over at vi gav dem mange muligheder, sagde Åge Hareide, der kunne skære forskellen på Pole og Danmark helt ned til et enkelt navn.

Annonce:

- Forskellen på Polen og Danmark var vel Lewandowski. Vi er for langt fra dem i presspillet. Når de får slået indlægget, så har de en af de bedste angribere i Europa til at modtage dem – og ved 1-0-målet laver han et perfekt løb, lød det fra den danske landstræner

Efterfølgende fik Polen så straffesparket efter en duel mellem Vestergaard og Millik –og den 2-0-scoring tog ifølge Åge Hareide energien ud af holdet.

Christian Eriksen er en af de spillere, der for alvor har vist formfremgang i landsholdstrøjen, men mod Polen var der svære arbejdsbetingelser for playmakeren, der havde fået en regulær overfrakke i form af Grzegorz Krychowiak

- De fleste hold vil prøve at tage Eriksen ud af kampen som playmaker og det burde have skabt noget plads til resten af holdet. Det formåede vi ikke at udnytte, men det blev bedre i anden halvleg, hvor også Eriksen kom mere med i spillet, sagde Åge Hareide, der ikke ville gå ind i en nærmere kritik af enkelte spillere.

Kørt ud på røv og albuer: For meget puslingebold!

Vågnede for sent: Lewandowski klædte Danmark af

Tyskland banker Tjekkiet og er på sikker VM-kurs

Danske hooligans trapper op til krig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: