Skuffet over hård kritik: Nadia Nadim aner ikke, hvad hun taler om

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, er skuffet over intern kritik fra kvindelandsholdets Nadia Nadim

Nadia Nadim fik stor opmærksomhed i juni, da hun udgav sin bog 'Nadia Nadim - Min historie'. Foto: Jonas Olufson
Nadia Nadim fik stor opmærksomhed i juni, da hun udgav sin bog 'Nadia Nadim - Min historie'. Foto: Jonas Olufson

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, giver ikke meget for den kritik, som landsholdsprofilen Nadia Nadim fremsatte imod ham i forbindelse med en bogudgivelse i juni.

Nadim mente, at det var en machokamp mellem Øland og Dansk Boldspil-Union (DBU), da forhandlinger mellem parterne endte i en konflikt, som kostede et dansk skrivebordsnederlag mod Sverige i VM-kvalifikationen.

- Nadia var aldrig en del af de forhandlinger. Hun spillede selvfølgelig på landsholdet, men meget af det hun taler om, er simpelthen ikke rigtigt, og det skyldes, at hun ikke ved, hvad der foregik, siger Mads Øland.

Nadim mente ikke, at Øland var gavnlig for forhandlingerne.

- En kamp, hvor det handlede om, hvem der havde de største muskler. Ikke om kvindelandsholdet. Vi skulle have haft en anden forhandler, lød Nadims kritik.

Brøndby og FC Midtjylland bliver to af de hold, der skal kæmpe med om guldet denne sæson, mener Stig Tøfting. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Tøffes benhårde dom: De vinder guld, og de rykker ud af Superligaen

Brøndby-jubel efter en Hany Mukhtar-scoring i sidste sæson. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Manager-eksperten dropper Brøndby: Her er hemmeligheden til succes

Den preller af på direktøren.

- Hun var ikke til stede på de tidspunkter, så kritikken undrede mig selvfølgelig. Det, jeg lagde mærke til, var også, at alle hendes kolleger gik ud og forklarede, at det var skudt ved siden af.

- Jeg prøver at passe mit arbejde for, at hun også kan få bedre vilkår, så derfor er det selvfølgelig skuffende, når der kommer intern kritik på den måde, lyder det fra Øland.

Skrivebordsnederlaget gav Danmark et svært udgangspunkt med henblik på at kvalificere sig til VM, men en hjælpende hånd fra Ukraine, der slog Sverige, har forbedret chancen markant.

Nu er Danmark klar til VM i tilfælde af sejr i den sidste kvalifikationskamp mod Sverige på hjemmebane, hvis hjemmekampen mod Kroatien forinden har givet mindst et point.

- Nu vil vi alle heppe som ind i helvede, når vi skal møde Sverige efter forhåbentlig at have slået Kroatien, så vi får finalen, der kan rette op på alting, siger Mads Øland.

Kampene mod Kroatien og Sverige spilles henholdsvis 30. august og 4. september.

Nadia Nadim og Nils Nielsen efter EM-finalenederlaget til Holland sidste sommer. Foto: Tariq Mikkel Khan Landsholdsfodbold Nadim afslører: Derfor blev landstræner fyret trods EM-succes

Landsholdsfodbold Ulykkelig dansk stjerne: Derfor stopper hun så tæt på VM

Nadia Nadim springer højere end på noget andet tidspunkt i kampen, da hun dybt i overtiden har bragt Danmark på 2-1 med sin anden scoring på få minutter. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Dansk stjerne erkender hård tid: - Der har jo været nogle artikler

225 kommentarer
Vis kommentarer