Spændt Uffe Bech: Dommedag fredag

U21-landsholdsfløjen frygtede det værste, da han ikke kunne støtte på sit ene ben

Uffe Bech frygtede det værste, da han måtte udgå af landskampen mod Sverige. (Foto: Lars Poulsen)
Uffe Bech frygtede det værste, da han måtte udgå af landskampen mod Sverige. (Foto: Lars Poulsen)

Det så slemt ud, da højrefløjen Uffe Bech måtte humpe fra banen efter cirka en halv times spil i U21-landsholdets sidste EM-test mod Sverige.

FC Nordsjælland-spilleren frygtede noget meget slemt, da han blev eskorteret ud i kampen, der endte 2-2 på Lyngby Stadion.

- Jeg nåede lige at tænke det værste. Der gik et par sekunder, før jeg kunne mærke, hvor ondt det gjorde, og så fandt jeg ud af, at jeg ikke kunne støtte på benet.

- Jeg var ingen glad mand, da jeg blev skiftet ud. Det betyder meget for mig at komme med til EM. Jeg nåede lige at tænke, at det var det, siger han.

Uffe Bech fik dog gode meldinger efter udskiftningen. Efter al sandsynlighed er der blot tale om et hårdt slag, så han kan være med ved EM-slutrunden.

Danmark og Sverige delte i en underholdende test forud for EM-slutrunden for U21-landshold. (Foto: Lars Poulsen) U21EM Thorup slagtede egen spiller: Men Danmark sprudlede mod Sverige

Han vil dog ikke glæde sig for tidligt.

- Vi må se på det fredag. Jeg fik lavet nogle test med fysioterapeuterne, og vi regner med, at det bare er et slag.

- Hvis det er sandt, er det en rigtig glædelig nyhed, men jeg vil vente med at glæde mig til i morgen, når jeg ved, hvor slemt det er, siger han.

Inden skaden nåede Uffe Bech at ramme overliggeren mod Sverige.

Danmark spiller på onsdag den første kamp ved EM, hvor de tjekkiske værter venter i Prag.

De øvrige modstandere i gruppe A er Tyskland og Serbien.

Yussuf Poulsen (tv), Andreas Christensen og Jannik Vestergaard er alle forfremmet til a-landsholdet og kommer ikke med i U21-holdets sidste testkamp før EM (Foto: Lars Poulsen) U21EM U21-talenterne på røven før sidste test

4 kommentarer
Vis kommentarer