Annonce:
Annonce:

Spansk stjerne covid-positiv inden EM

Spaniens anfører, Sergio Busquets, blev testet positiv ved det spanske EM-holds pcr-test søndag. Derfor spiller det spanske U21-landshold testkampen mod Litauen tirsdag

Nogle dage bliver måske længere end andre, lyder det fra danske Daniel Wass om livet i coronaboblen.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

De spanske EM-favoritter har fået en skidt optakt til den kommende slutrunde, da det søndag stod klart, at anfører Sergio Busquets er blevet testet positiv for coronavirus. Det meddeler det spanske fodboldforbund på sin hjemmeside.

Testen blev udført søndag morgen i EM-lejren i Las Rozas ved Madrid, og Busquets blev, da resultatet blev kendt, omgående kørt væk fra stedet og kommer derfor ikke til at spille EM.

Alle øvrige spillere blev testet negativ, men vil forblive isolerede med personlige træningsrutiner, oplyser forbundet.

Det betyder samtidig, at de spanske EM-spillere ikke kommer i kamp tirsdag ved den sidste testkamp, hvor Litauen er modstanderen. Den bliver i stedet spillet med det spanske U21-landshold.

Sergio Busquets kommer ikke i kamp ved EM. Han blev fældet af en positiv coronatest. Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix
Sergio Busquets kommer ikke i kamp ved EM. Han blev fældet af en positiv coronatest. Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix
 

I forvejen har Spaniens landstræner, Luis Enrique, blot udtaget 24 spillere i stedet for de tilladte 26, alle de øvrige landstrænere har udtaget.

Annonce:

Det er dog muligt at erstatte skadede spillere eller spillere med coronavirus inden den første EM-kamp. Derfor kan Enrique eksempelvis efterudtage den normale anfører, Sergio Ramos, der ellers var blevet helt forbigået til den kommende slutrunde.

Flere kan dog også komme i spil, hvis de kommende dage afslører flere covid-positive.

Spanien spiller sin første EM-kamp mod Sverige 14. juni. Desuden er Polen og Slovakiet også i Gruppe E.

Klar til EM-manager? Eksperten peger på to mulige point-magneter til spotpris!

Søndag nat sender Ekstra Bladet eksklusivt boksebraget mellem Floyd Mayweather og Logan Paul. Bliver det til bøllebank, sensationelt nederlag eller ren skandale? Udover hovedfighten er der flere andre kampe. SE MED HER (Ekstra Bladet+)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: