Annonce:
Annonce:

Ståle og Norge bevarer VM-drøm

Norge måtte kæmpe hårdt, men slog hjemme Montenegro med 2-0 efter to scoringer af Mohamed Elyounoussi

Highlights: Norge lægger op til gruppefinale efter vigtig sejr over Montenegro

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Norge slog mandag aften Montenegro med 2-0 hjemme på Ullevaal og holder sig dermed inde i varmen i forhold at kvalificere sig til VM i Qatar næste år.

I samme kvalifikationsgruppe bankede topholdet Holland upåagtede Gibraltar med 6-0 på hjemmebane, mens Tyrkiet på et straffespark i overtiden sikrede sig en 2-1-sejr i Letland.

Det betyder, at Holland topper gruppen med 19 point. Norge har 17 point på andenpladsen, og Tyrkiet er treer med 15 point.

Alle tre bejlere mangler to kampe, og kun førstepladsen kvalificerer sig til VM, mens toeren skal spille playoff. Norge mangler endnu at møde Letland hjemme og Holland ude i november.

Norge var bedst i kampens indledning mod Montenegro, og det var derfor ganske fortjent, at holdet kom foran med 1-0 efter en halv times spil.

Mohamed Elyounoussi var manden bag begge mål, da Norge bevarede en fornuftig VM-chance med 2-0 over Montenegro. Foto: Ntb/Reuters
Mohamed Elyounoussi var manden bag begge mål, da Norge bevarede en fornuftig VM-chance med 2-0 over Montenegro. Foto: Ntb/Reuters
 

Efter en kort hjørnesparkskombination blev bolden hældt i feltet, hvor forsvarsspilleren Stefan Strandberg headede den på tværs til angriberen Mohamed Elyounoussi, der kastede sig frem og pandede sit hold foran.

Herefter arbejde Montenegro sig langsomt ind i kampen, og Norge måtte frem mod opgørets slutning fighte meget hårdt for at holde udeholdet fra fadet.

Det lykkedes, og efter en udvisning til Montenegro i en hektisk slutfase fik Elyounoussi også tid og plads til flot at sparke Norge på 2-0.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: