Annonce:
Annonce:

Stærk appel: Hjælp os, Holland

Kasper Hjulmand med en bøn til de hollandske fans før 1/8-finalen mod Wales i Amsterdam

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold
Følg EM 2021

Er du i EM-mode og er du i gang med fest-forberedelserne frem mod BRAGET lørdag aften? Pynter du op til den store guldmedalje? Bager du waleskringle eller andet EM-relateret, så vil vi her på Ekstra Bladet gerne være med på sidelinjen.
Send os jeres festligste billeder på 1224@eb.dk og send jeres videoer som wetransfer til tvfront@eb.dk, lad os se, hvordan I EM-fejrer i Danmark og Holland.

De danske fans vil være i stort overtal lørdag aften på Johan Cruijff Arena i Amsterdam. Omkring 5000 danskere vil være på plads, mens waliserne slet ikke har fået lov at rejse til Holland på grund af Covid-19 restriktioner.

Til trods for de rød-hvide trøjer vil fylde godt op, så kom Kasper Hjulmand med en stærk appel til alle de hollændere, der møder frem lørdag aften.

- Drop de orange trøjer og tag en rød-hvid trøje på, siger Kasper Hjulmand til hollænderne.

Opfordringen fra Kasper Hjulmand er lidt sjov, fordi Danmark faktisk kan løbe ind i Holland i en eventuel kvartfinale, hvis Danmark vinder og Holland også kan ordne Portugal.

Det danske landshold under den afsluttende træning på Johan Cruijff Arena før lørdagens 1/8-finale mod Wales. Foto: Lars Poulsen.
Det danske landshold under den afsluttende træning på Johan Cruijff Arena før lørdagens 1/8-finale mod Wales. Foto: Lars Poulsen.

Sympatien for Danmark er enorm overalt i Europa, efter det traumatiske kollaps Christian Eriksen oplevede efter den første kamp mod Finland.

Annonce:

Den sympati skal nu omsættes på banen, hvor Danmark skal brænde energien af og vise, at Wales ikke bliver noget problem at kringle.

- Vi har stor respekt for waliserne, der har mange kvaliteter i sin trup. Men jeg må indrømme, at vi også har en meget stor tro på egne evner.

- Vi har bevist, vi har en enorm mental og fysisk styrke. Nu skal vi ud at brænde vores krudt af på banen, siger Kasper Hjulmand.

Lørdag aften er Danmark også tilbage på den bane, hvor Christian Eriksen tidligere i sin karriere har fejret så mange triumfer.

- Ajax er nærmest Christian anden hjemmebane. Han spillede her i fem år. Vi danskere har alle en god relation til Ajax. Jeg har fulgt dem meget og har stor respekt for filosofien, men jeg er ikke enig i alt, hvad de gør i klubben, som Kasper Hjulmand formulerer det.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: