Statsminister med landskamps-bøf: Regner med forlænget spilletid

- Eller også bliver den 1-1, og så vinder Danmark 2-1 i den forlængede spilletid i sidste ende, lød det frejdigt fra Mette Frederiksen ved ankomsten til Parken. Se klippet her

Statsminister Mette Frederiksen var uden ledsagende spindoktor, da hun kort før EM-braget i Parken ved sin ankomst blev interviewet af Kanal 5.

Og det foranledigede en ordentlig bøf af en bemærkning fra den socialdemokratiske leder, da hun af journalisten blev bedt om at byde på kampens resultat.

- Vi talte lige om det på vej herind, og vi tror nok mest på en 1-0 sejr til Danmark. Eller også bliver den 1-1, og så vinder Danmark 2-1 i den forlængede spilletid i sidste ende, lød det frejdigt fra Mette Frederiksen.

Forlænget spilletid er ikke en mulighed i en gruppekamp i EM-kvalifikationen, så hun blev straks grinet ud på Twitter.

mette mere

mette brandt

Lige inden havde hun ellers proklameret, at hendes familie er delt i to lejre, når det kom til fodbold.

- Halvdelen os er til gengæld rigtigt glade for fodbold, sagde hun.

mette zahle

Hvad der ligger bag ordene ’rigtigt glade for’ står hen i det uvisse, men interessen indebærer altså ikke kendskab til de helt basale præmisser for aftenens landskamp mod Schweiz.

Skulle kampen ende uafgjort, må man altså håbe, at nogen prikker til Mette Frederiksen og fortæller, at hun godt kan forlade sit sæde og begynde at kigge efter sin ministerchauffør.

Og så kan hun formentlig godt begynde at forberede sig på, at hun vil blive stordrillet af sine fodboldinteresserede kolleger på Christiansborg.

mette ellemann

Opdateret:

Lørdag aften valgte Mette Frederiksen på Facebook selv at reagere i sejrshumør ovenpå sin flovmand.

mette f svar

Vi er stolte over at være her

Topholdet dummer sig: Drømmeresultat for Danmark

Nu kommer Danmarks røde hær