Stjernetræneren afslører: Zlatan brød vigtige regler

Norges svenske stjernetræner Lars Lagerbäck fortæller, hvilken klare regel Zlatan Ibrahimovic har brudt i karrieren på det svenske landshold

Zlatan Ibrahimovic er ikke ligefrem kendt for at være nogen artig mand. Den tidligere, svenske landstræner fortæller da også, at stjernen brød nogle regler. Foto: AP/Thanassis Stavrakis.
Zlatan Ibrahimovic er ikke ligefrem kendt for at være nogen artig mand. Den tidligere, svenske landstræner fortæller da også, at stjernen brød nogle regler. Foto: AP/Thanassis Stavrakis.

Lars Lagerbäck har tre simple regler med i trænertasken, og de har fulgt ham overalt i verden siden tiden som svensk landstræner. De gjaldt i Nigeria, i Island – og nu i Norge.

Kun én spiller har brudt dem! Guess who…

Jeps. Zlatan Ibrahimovic!

Det afslørede Norges svenske landstræner på dagens pressemøde før VM-kval-kampen mod Tjekkiet på lørdag.

- Jeg har tre regler, og de er ingen hemmelighed, hvis du har lyst til at høre dem, sagde landstræneren og tilføjede:

- Vil du det?

Det ville journalisten godt…

Ingen hotel-gæster
- Den første regel er, at vi vil have vores del af hotellet i fred. Spillerne skal ikke invitere gæster på besøg i vores møderum, spisesal og så videre – med mindre de så at sige hører med til ’familien’, forklarede Lars Lagerbäck.

Og det er bestemt ikke familie af kød og blod, han tænker på!

- Den anden regel er, at de skal være på hotellet mellem aftensmad og morgenmad. Den tredje, at vi helst ikke vil have… Altså, det kan jeg jo ikke forbyde dem, men jeg vil gerne have, at de forsøger at undgå nærtstående personer som familie og agenter. De skal ikke bo på samme hotel som os – men, jeg kan jo ikke forhindre en agent i at tjekke ind på hotellet, erkendte Lars Lagerbäck.

Det var Zlatansk!
Han afslører på direkte spørgsmål, at han kun én gang har oplevet et regelbrud.

Hvor?

- Da jeg var træner for et landshold.

Zlatan?

- Han indgik i dén gruppe, ja!

Zlatan Ibrahimovic, Olof Mellberg og Christian Wilhelmsson kom før en landskamp mod Liechtenstein i september 2006 først tilbage på hotellet kl. et om natten efter at have fejret Mellbergs fødselsdag. Trioen blev efterfølgende smidt ud af truppen. Zlatan vendte først tilbage til landsholdet i marts året efter.

Spørgsmålet er så, hvor mange regelbrud Lars Lagerbäck IKKE har opdaget…

Christian Nørgaard og Uros Matic er begge to blandt de 30 bedst betalte i Superligaen. Foto: Polfoto Sport og Spil Eksklusivt: Her er de 30 bedst lønnede i Superligaen

Den danske angriber, som på billedet er i Kasakhstan med landsholdet, har kun spillet på seniorniveau i et år og vil da også blive i Ajax i næste sæson. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold - 7. jun. 2017 - kl. 17:38 Dolberg rygtet til storklubber: Nu taler han om fremtidsplanerne

Der var mange tomme pladser på Brøndsby Stadion til landskampen mod Tyskland. Foto: Lars Poulsen. Landsholdsfodbold - 7. jun. 2017 - kl. 12:55 Tyskland undrer sig: Hvorfor var Brøndby Stadion halvtomt?

Mathias Zanka Jørgensen lader det prelle af, at han til tirsdagens landskamp i Brøndby blev buhet ud. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold - 7. jun. 2017 - kl. 06:28 Zanka blev pebet ud i Brøndby: Jeg er sgu ligeglad

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere