Annonce:
Annonce:

Stop ham!

- Israels største styrke ligger i offensiven, til gengæld ser vi nogle muligheder i forhold til deres defensiv, siger Kasper Hjulmand, der fremhæver 34-årige Eran Zahavi som en topspiller i storform

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Han er 34 år, men alligevel ham som danskerne frygter mest, når de tirsdag møder Israel i Parken.

Eran Zahavi er ikke bare velspillende for tiden. Han er i storform på både klub- og landsholdet.

- Han er en af de mest flyvende angribere i Europa for tiden, siger Kasper Hjulmand, der søndag i flyveren på vej hjem fra Færøerne fik set nærmere på Zahavis præstation i 5-2 sejren over Østrig lørdag aften.

Han scorede to mål og spillede på ny en fremtrædende rolle i israelernes jagt på førstepladsen i gruppen.

Anfører Eran Zahavi i samle med landstræner Willibald Ruttensteiner i forbindelse med lørdagens 5-2 sejr over Østrig. Det er en formstærk israelsk anfører, der kommer til Parken. Foto: Jack Guez/AFP
Anfører Eran Zahavi i samle med landstræner Willibald Ruttensteiner i forbindelse med lørdagens 5-2 sejr over Østrig. Det er en formstærk israelsk anfører, der kommer til Parken. Foto: Jack Guez/AFP

- Jeg vil betegne Zahavi som en meget komplet angriber. Han driver bolden hurtigt frem, er meget bevægelig og sparker godt fra distancen. Og så har han nogle farlige frispark, pointerer Kasper Hjulmand.

Han husker tilbage på en vanskelig opgave, da Danmark med lidt held vandt 2-0 i Israel tilbage i foråret.

Annonce:

- Vi var i perioder på hælene i begge halvlege i Israel, men vi holdt dem fra farlige afslutninger, siger Kasper Hjulmand, der nu betragter israelerne som de største rivaler til gruppens førsteplads.

- Deres tre forreste, Zahavi, Dabbur og Solomon, er virkelig kvalitetsspillere. Men de er også godt besat på backerne, der kommer meget med frem, siger landstræneren.

Eran Zahavi scorede to mål i 5-2 triumfen mod Finland. Hele den israelske offensiv ser stærk ud. Der bliver udfordringer for Simon Kjær & Co. Foto: Jack Guez/AFP
Eran Zahavi scorede to mål i 5-2 triumfen mod Finland. Hele den israelske offensiv ser stærk ud. Der bliver udfordringer for Simon Kjær & Co. Foto: Jack Guez/AFP

Hvis Danmark vinder over Israel, er det tæt på, at billetten til VM i Qatar er booket. Med landstrænerens ord vil Danmark stå helt på mållinjen med billetterne i hånden til VM. For med både Færøerne og Moldova så kan kvalifikationen ikke kikse.

Mens Israel kun foretog én udskiftning mellem de to kampe mod Færøerne og Østrig, skiftede Kasper Hjulmand hele ni spillere fra Skotland til Færøerne-kampen.

Nu skifter Hjulmand helt sikkert mange spillere igen. Det kan ligne samme opstilling som mod Skotland, hvis Joachim Andersen og Daniel Wass er helt på toppen igen.

Det giver så følgende dansk opstilling:

Annonce:

Kasper Schmeichel – Joachim Andersen, Simon Kjær, Andreas Christensen – Daniel Wass, Pierre Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Joakim Mæhle – Andreas Skov Olsen, Yussuf Poulsen, Mikkel Damsgaard.

Dem skal vi passe på

Evan Zahavi

Den 34-årige angriber er brandvarm og i storform for tiden. Han har scoret fem mål i de seneste to landskampe mod Østrig og Færøerne.

Mod Færøerne var det hans fjerede hattrick for Israel siden debuten i 2010.

Han er en ekstrem dygtig afslutter og med en særlig målnæse i feltet.

I den hjemlige liga er han startet med to scoringer i de tre første kampe for PSV Eindhoven.

Han har franskfødt far og derfor også et fransk pas. Men chancerne for landsholdsfodbold har trods alt været større for Israel, hvor han i dag også er anfører.

Manor Solomon

Teknisk er den 22-årige offensivspiller måske det stærkeste kort, som israelerne kommer med til Parken.

Han er hurtig, dygtig en-mod-en. Skarpe driblinger, hvor han kan gå både på yder- og indersiden af forsvarsspilleren.

Han er samtidig en dygtig afslutter og skal nok give den danske defensiv store udfordringer.

På klubholdet i Sahkhtar Donetsk har han udviklet sig som en af holdet markante, offensive profiler.

Mu’nas Dabbur

Som holdkammerat med Jacob Bruun Larsen og Robert Skov i Hoffenheim kender de alt til boksangriberens styrker.

Han møder frem efter to scoringer i de seneste to landskampe.

Han er måske ikke den mest iøjnefaldende spiller på banen, men han er, hvad man kan betegne som en rigtig boksangriber, der primært udfolder sig i straffesparksfeltet.

Med sine 181 cm kommer han ikke til at volde Simon Kjær og Andreas Christensen problemer i luftrummet.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: