Annonce:
Annonce:

Stop på landsholdet Messi: 'Ingen sætter pris på ham'

Verdensstjernens dage på det argentinske landshold bør være talte, mener kollegaen efter Messis fire dages karantæne

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Står det til Mariano Andújar, har Lionel Messi spillet sidste kamp for Argentina.

Målmanden med flere sæsoner i Napoli i bagagen udtaler sig om sin landsholdskollega, efter Messi fik fire spilledages karantæne for at overfuse en assisterende dommer i VM-kvalifikationskampen mod Chile sidste uge.

Men det er nu ikke fordi, Andújar ikke ønsker Messi som repræsentant for Albiceleste, som han førte til VM-finalen i 2014, Copa América-finalen i 2015 samt finalen i den specielle udgave af Copa América anno 2016.

Andújar synes blot, at Messi bør trække sig, nu hele Argentinas fodbold-gale befolkning opfører sig så utaknemmeligt og uforskammet overfor Barcelona-stjernen.

Det siger han til tv-stationen Dos Contra Uno.

- Hvorfor skulle han dog? Hvorfor komme tilbage? Så de kan buhe af ham igen? Hvorfor?, spørger han irriteret.

Annonce:

- Jeg synes ærlig talt, at Leo ikke bør besvære sig med at rejse hjem til det igen. Ingen sætter pris på ham. Alle siger 'Hvorfor spiller han ikke for Argentina, som han spiller for Barcelona?'

Der resterer tre kampe af Argentinas VM-kvalifikationsturnering, hvilket betyder, at Messi ikke kommer i aktion for de dobbelte verdensmestre i en betydende kamp igen, før VM-slutrunden i Rusland næste sommer.

Hvis altså Argentina ellers kvalificerer sig.

Voldsomt antiklimaks
Det kniber for dem i indeværende kvalifikationsturnering, hvor de ligger på den femteplads, der giver playoff-kampe mod vinderen af Oceaniens kvalifikationsturnering.

I Argentina har man svært ved at forstå, at det ikke kan lykkes den største samling stjerner nogensinde i landets historie at nå helt til tops ved en stor, international turnering.

Et voldsomt antiklimaks i den fortælling vil være en misset VM-kvalifikation. Der vil være kø ved skafottet, og Messi menes at skulle stå forrest som den mest oplagte syndebuk.

Annonce:

Foreløbig har turneringen budt på hjemmebanenederlag til Colombia og Paraguay, et smerteligt 0-3-nederlag ude mod ærkerivalerne Brasilien samt den seneste ydmygelse på 0-2 ude mod Bolivia, der normalt ikke anses som nogen trussel mod de store sydamerikanske nationer.

Læg dertil at næste kamp er ude mod naboerne fra Uruguay, inden tre kampe, der partout skal vindes mod henholdsvis Venezuela, Peru og Ecuador.

Argentina har ikke misset en VM-slutrunde siden 1970.

Pengenes Top 20: Caroline giver stadig drengene baghjul

De ekstreme fodboldkontrakter: Hvorfor megalønninger giver mening for Real Madrid

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: